-
Piosenka z radia hit WłocławekPamiętam fragment mniej więcej tak: "spaadam w dół słońce z dłoni twych zastąpi deszcz obcych ...
-
Co to za piosenka?W sumie w tej piosence babka śpiewa i wymawia "Orione Alfa Centauri Dolores its nazwy ...
-
Edeka- Wie viel Panda steckt im dirHej, jestem nowa na forum i w razie czego proszę o przeniesienie do innego działu. Jakiś ...
-
Pamiętam tylko kilka słów piosenki śpiewanej przysiągłbym, że przez zespół Gawęda.Jak w tytule... W samej piosence o ile coś nie pokręciłem... "I nie jest strach włożyć ...
-
jaka to piosenka?utwor taneczny, najprawdopodobniej z lat 80 - 90. bardzo malo tekstu. spiewa facet, tzn wypowiada ...
-
Pomocy! Weszło w głowę i muszę znaleźć.Cześć, mam prośbę o pomoc. Weszła mi w głowę piosenka(pojawiła się nagle) :-). Nie pamiętam ...
-
Piosenka, którą zareklamował mi instagramSzukam piosenki, którą miałam jako reklamę na Instagramie między relacjami. Była teatralna. Kolor czerwony. Kobiety ...
-
Co to za piosenka?11:19 [youtube.com]
-
Zna ktoś może tą muzyke ?[facebook.com]
-
Jak sie nazywa piosenka ze słowem harakiri?Jak sie nazywa piosenka ze słowem harakiri? Pamiętam że bit jest bardzo podobny do bitu z ...
-
☹PILNE!!!☹Jak nazywa się ta piękna muzyka w tle tego filmu?☹[youtu.be] Jak nazywa się ta piękna muzyka instrumentalna w tle tego filmu? Bardzo proszę o szybką ...
-
Stara Nuta Nie Mam PojĘcia Jak Tego SzukaĆmam pytanko, w radio bardzo często leciała nuta stara na pewno przed rokiem 2000 i ...
-
-
Teledysk ze zjeżdżalnią wodnąZ tego co pamiętam na teledysku ludzie zjeżdżali na zjeżdżalni wodnej w plenerze. Wyglądało to ...
-
Szukam teledysku z VIVY z lat 2014-2016Szukam teledysku z kanału VIVA Polska, który leciał gdzieś w latach 2014-2016. Otóż był to ...
-
szukam teledyskumłoda dziewczyna wysiada z auta pod dziwnym domem,w którym trwa bal.śpiewają tam raperzy w towarzystwie ...
-
jaki jest tytuł tej piosenkifragmenty piosenki: "może już, może już za jakiś czas, spotkamy się twarzą w twraz, bez ...
-
Bb84Czy ktoś może kojarzy piosenkę z lat 80 lub 90 .. kobieta kilka razy śpiewa ...
-
piosenka pop z lat 90' MTV, czarny piosenkarz, w refrenie chyba "sexy eyes" a może "sexy ice"pamiętam, że był to letni przebój, oglądałam teledysk na MTV. Rok to raczej między 93-98. ...
-
Szukam piosenkiPoszukuję piosenki która ostatnio leciała w sklepie ikea, coś tak jakby ballada, bardzo spokojna, śpiewa ...
-
Muzyka w tle[youtube.com] Interesuje mnie powyższa muzyka lecąca w tle reklamy.
-
Rosyjska piosenka z teledyskiem o pani doktorSzukam piosenki rosyjskiej, gdzie w teledysku fajnie ubrane panie doktor przyjęły pana na wizytę, pokazują ...
-
Jaka to piosenka?Wykonywał to chyba jakiś zespół, prawdopodobnie tylko faceci i parę razy była w tv
-
You Can Dance Nowe Pokolenie - odc.2Kojarzy ktoś kto to śpiewa jak jest zapowiedz odcinka z castingiem we Wrocławiu , na ...