-
blondynka na czerwonym tleHej, ostatnio słuchałam piosenki na eska TV, chyba to był program podwójna 20, 31.10 ...
-
znany motywLudzie, help Od paru dni siedzi mi w głowie znany motyw, muzyka bajkowa albo klasyczna (?). ...
-
Balkan electroJaki tytuł ?
-
Coś staregoPotrzebuje tytuł piosenki która leci w reklamie skoków narciarskich na TVN. Może ktoś zna tą ...
-
piosenka z radia plusod prawie miesiąca szukam piosenki z gatunku soul lub funk coś w stylu marvina gaye ...
-
Polska piosenkaHej. Chodzi mi dokładnie o piosenkę polską juz starszą trochę ,ale na pewno po ...
-
Muzyka z radia.Ostatnio w radiu leciała taka piosenka, śpiewała ją kobieta, i zapamietałem tylko "heeeeeej papa" i ...
-
Ekstraklasa........ Tytuł muzyki ElektronicznejWitam jak sie nazywa muzyka ( podkład muzyczny ) który leci na canaleplusPremium w ...
-
Intro o niezrozumiałych artystachSzukam kawałka, prawdopodobnie to był jakiś rap, nie słyszałam całego utworu. Gdzie pod koniec lektor ...
-
Poszukuję nazwy teledysku z lat 90- dziewczyna w wielkiej ciężarówce.Witam serdecznie, poszukuję nazwy teledysku z lat 90- dziewczyna jadąca wielką dziwaczną ciężarówką. W pewnym ...
-
Polski hip-hopHej! Szukam hiphopowego utworu, polskiego, popularnego w latach 2000-2004 gdzie na teledysku jest dużo ludzi, ...
-
Węgierski musicalWitam, poszukuję piosenki z Węgierskiego musicalu . Tak mi się wydaje. W teledysku gościu jest ...
-
Stary utwór instrumentalnyWitojcież. Poszukuję utworu, przy którym K. Materna wskakuje na scenę w tym filmiku. Wiem, że ...
-
chllopiec/dziewczynka zaglada do studni stary kawalek jeszcze z viva polskajak w temacie ktos zaglada do studni na podworku ktos mlody w refrenie pamietam say ...
-
Szukam piosenki, słuchałem w radiu.Witam. Szukam jakiejś starej piosenki chyba latynowskiej, refren wpadał w ucho i prawie przez cała ...
-
Piosenka po teledysku, wczesne lata 2000?Cześć. Poszukuję tytułu piosenki dla mamy, która pamięta tylko teledysk. Była to piosenka miłosna, smutna. ...
-
Piosenka dupstep/popPoszukuję piosenki w teledysku walczy dwóch gości na pałki. W refrenie w stylu dupstepowym gościu ...
-
nuce piosenke - nie znam tytulu... chcialbym zeby ktos mi pomogl ;)witam nuce piosenke, mam ja gdzies w glowie, ostatnio leciala na dwójce gdy zapowiadali chyba jakis ...
-
OrangePotrzebuję muzyki z najnowszej reklamy Orange. [youtube.com]
-
Nuta z transmisji na ytSzukam tytułu nutki z 30:10 z tego filmiku. [youtu.be]
-
Jaka jest tu użyta muzyka? Przeróbka z kononemWpadła mi w ucho muzyka użyta w tej przeróbce, ale nie moge znaleźć jej czystej ...
-
Utwór punkrockowy z końcówki lat 80Fragment mniej więcej: "Mieso mieso wpierdalacie mieso krew leje sie gesto...rosjanie wpiePszaja sukces ...
-
Vroege vogel- NutellaCzy mógłby ktoś znaleźć piosenkę z tej reklamy? [youtube.com] To prawdopodobnie Rigby, ale nie jestem pewna :( ...
-
Piosenki z FilmikówWitam szukam tytułu Piosenek z tych Filmików dziękuję z góry. 1. [facebook.com] 2. [facebook.com]
-
Ruskie disco w ortalionachEj jak się nazywa ta piosenka tańczą w ortalionach xD takie ruskie disco chyba, nie ...