-
Szukam piosenkę z EskaWitam, szukam piosenkę zagraniczną w języku angielskim. Nie jestem 100% pewien, ale ona leciała w ...
-
Włoska wersja niemieckiej piosenki... chociaż nie wiem, który to oryginał :D W każdym razie usłyszałam dziś piosenkę: Peter ...
-
Witam szukam tytułu i nazwy zespołu.Witam szukam tytułu i nazwy zespołu. Myślałem ze to "Leningrad" Nie znam Rosyjskiego czy Ukraińskiego, ...
-
Jak sie nazywa piosenka ze słowem harakiri?Jak sie nazywa piosenka ze słowem harakiri? Pamiętam że bit jest bardzo podobny do bitu ...
-
Szukam piosenki.Szukam tej piosenki, nie mam o niej żadnych dodatkowych informacji. [youtube.com]
-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
Muzyka elektroniczna hiszpańska lub włoskajaki tytuł ?
-
Tytuł utworu od 0:40 do 1:57Witam Czy zna ktoś tytuł od 0:40 do 1:57 [youtube.com] ?
-
Muzyka elektronicznajaki tytul ?
-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
Tytuł PiosenkiPoszukuję tytułu tegoż utworu. Rok 2005-2006 Gatunek: Trance, Muzyka Klubowa- ewentualnie Techno.
-
Muzyka z radia victoria.Witam, ostatnio w radiu leciała taka piosenka, śpiewała ją kobieta, i zapamietałem tylko "heeeeeej mama" ...
-
Piosenka z IMS Centrum HandloweWitam, Poszukuję piosenki, która non stop leci w galerii Nova Park w Gorzowie gdzie obsługą audio ...
-
Hiszpańska piosenkaJaki tytul ?
-
Muzyka elektronicznaJaki tytul ?
-
Jak nazywa się piosenka z reklamy kaufland?[youtu.be] Jaki tytuł ma ta piosenka w tle tego filmiku?
-
Czy potrafi ktoś rozpoznać remix Despacito?Jak w tytule, remix z 2017 tylko czyj?
-
Świętuj Singles Day z DouglasCzy ktoś zna tytuł utworu? W googlach nic nie znalazłam jeszcze. [youtu.be]
-
Kto to śpiewaPomocy . Ta piosenkę słuchałam że 25 lat temu ... od tamtego czasu słyszałam ją ...
-
czyja to za muzyka?[youtube.com]
-
https://www.youtube.com/watch?v=JVaQSNSBS8U&ab_channel=VossenWheelsWitam. Szukam Tytułu piosenki z filmu załączonego w pytaniu. Dziękuje serdecznie [youtube.com]
-
Witam.Szukam polskiej piosenkiWitam.Szukam polskiej piosenki. Nie pamietam teledysku ani autora, ale to był piosenkarz a słowa które ...
-
Muzyka elektronicznaJaki tytul ?
-
kiedyś słyszałemsłyszałem taką piosenke disco polo gdzie śpiewali aj de nene aj de ne i wiem ...
-
Niemiecka piosenka chybaSiema, szukam piosenki gdzie koleś śpiewał prawdopodobnie po Niemiecku na boisku i były też fajnie ...