-
Co to za piosenka?Witam, jest w stanie ktoś sprawdzić, co to za piosenka? Z góry dziękuje [www6.zippyshare.com]
-
Teledysk z samolotamiMęczy mnie od dłuższego czasu wspomnienie teledysku, który widziałem w dzieciństwie, gdzieś na początku lat ...
-
Co to za piosenkaCzy może ktoś zna tytuł albo wykonawce piosenki.Załączam plik
-
Co to za piosenka?Może wiecie tytuł piosenki lub wykonawcę?
-
ZNa ktos tego Kocurka?:D[youtube.com] 30:00
-
Co to za remix ? :) Od 2:38 - https://www.youtube.com/watch?v=wijlMeAjnjAHej, szukam piosenki, która zaczyna się od 2:38 [youtube.com]
-
... gary move out?Hej Ostatnio przelotem na dyskotece usłyszałem fajny kawałek dance/techno. Zapamiętałem tylko jedno - w tekście było ...
-
Piosenka usłyszana na tik toku, kojarzy się bardziej z alternatywnym stylem (tik tok)Szukam piosenki, ale znam tylko moment tej piosenki i nic więcej. Jest ona gatunku (chyba) ...
-
Rosyjski hip-hop/ rap podobny do NLO , link->?Hello, szukam propozycji perełek takich jak te : [youtu.be] Ktoś coś??
-
Co to za piosenka w tle leci?Błagam o pomoc. Bardzo mi zależy na tym utworze :)
-
Piosenka z filmuWitam. Poszukuje piosenki z filmu video Dziękuje serdecznie [youtube.com]
-
Podkład muzyczny z MamTalent 23.10.2021Witam ! Ktoś może kojarzy podkład muzyczny w którym występowała ta dziewczynka z tej rodziny ...
-
Znana melodia z reklamyJaki tytuł ma melodia z tej reklamy? [youtu.be] To znany i stary utwór. Pamiętam, że pod koniec ...
-
Tytuł piosenki "świątecznej" z reklamy Carrefoura 2021Kojarzy ktoś nutkę w tle z reklamy Carrefoura 2021 podchodzącej już pod święta? Coś z ...
-
The good doctorCzy zna ktoś tytuł muzyki która często leci w tle !? Sezon 3 36 minuta 13 sekunda ...
-
piosenka młoda WIDOK MIASTA NOCĄ W TELEDYSKU, WIDOK W PENTHOUSIE, WIEŻOWCUDzien dobry szukam piosenki, ktora na pewno -jest dosyc nowa bo przedzial 2018-2021 -spiewa ja mezczyzna -w ...
-
Błagam!!!Drodzy, co to za piosenka, mam tylko niestety tylko parę sekund, moze ktos po frazie ...
-
Jaki to utworJaki to utwór?
-
Szukam ćwiczeń na wokalWitajcie Przyjaciele, mam kilka ćwiczeń, które mnie bardzo motywują do rozwoju wokalnego. Niestety nie mogę ...
-
Jak nazywa się soundtrack/instrumental piosenki M.I.K.I'ego - ,,Kuba, Kuba''?Poszukuję wersji soundtracku/instrumental piosenki M.I.K.I'ego - ,,Kuba, Kuba''. [youtu.be]
-
Ekstraklasa........[facebook.com] JAK sie nazywa ta muzyka co leci podczas wywiadu Dzieki ??????
-
Teledysk - tytuł piosenkiPamiętam tylko urywki teledysku tej piosenki, gdzie np: czarny chłopiec ćwiczy (chyba) po kryjomu balet, ...
-
Teledysk w którym chłopak patrzy na oświetlenie do którego lecą ćmy.Szukam teledysku w którym chłopak siedzi sam w pokoju i patrzy chyba na światło na ...
-
Poszukuję piosenki z lat 60/70 - czarno biały teledyskCześć :) poszukuję piosenki prawdopodobnie z lat 60/70. Jedyne co pamiętam to, że zespół składał ...
-
Szukam piosenki, pamiętam tylko teledyskGłównym bohaterem jest bokser, który jest starcem. Trenuje i tak dalej. Potem znajduje psa przywiązanego ...