-
RKLAMA FIATAplisss :) czy ktos zna tytul i wykonawce tej slicznej hiszpanskiej piosenki z ...
-
HelpCzesc, czy ktos moze wie jak nazywa sie piosenka z filmu ,,Szkoła uczuć" ??? Z ...
-
solo ani 2 grudnia finał YCDjak sie nazywa tytuł piosenki do ktorej tanczyła ania w finale ycd 2grudnia?
-
jak się nazywa ta melodia z tematu programu kuchnia z okrasą?jak w tytule ;) dla podpowiedzi to taki funk/rock
-
Fimik o AniCzy ktoś zna piosenkę, która leciała podczas filmiku o Ani? Często przewijało się słowo "woman".
-
zna kto ta piosenke???:):)piosenka ktora leci w tle jak wicz swoj wytep Maria i Piotr w 6 odcinku(pierwszym ...
-
pewna piosenka z reklamy firmy SONY. POMOCYYY!potrzebuje piosenki z reklamy firmy SONY (chyba telewizora xD) na ktorej miliony malych kolorowych pileczek ...
-
jaki tytul helpszukam tytulu i wykonawcy blagam niech ktos powie sory za jakosc nagrywlem telefonem
-
Szukam oryginalnego tytułu i wykonawcy, dołączam 33 sekundy nagrania!Utwór pochodzi z "As heard on Radio Soulwax - Part 6", jednak kto słyszał tą ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.
-
jakis tam teatr czy coś...Szukam piosenki do której wszyscy uczestnicy tańczyli układ z gazetami na poczatku bylo to w ...
-
Co to jest??Nagrane telefonem, mam nadzieje ze ktos pomoze...
-
Kto wie jaki tytuł nosi piosenka gdzie tańczyła Diana i Anna?Kto wie jaki tytuł nosi piosenka gdzie tańczyła Diana i Anna w You Can Dance?? ...
-
Nuta z radia internetowegoKawałek który nagrałem: [sky-net.cc]
-
muzyka klasycznaCześć czy możecie mi pomóc ponieważ potrzebuje tytuł utworu muzycznego który leciał w ostatnim odcinku ...
-
Gwiazdy na lodzie muzykaPotrzebuje piosenek z 6 odcinaka "gwiazdy tańczą an lodzie" Pomoże ktos? :)
-
Piosenka z filmiku do rozpoznaniaCzy ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki? Proszę o pomoc!! [youtube.com]
-
Ana de la regueraCzy moze mi ktos powiedziec tytul albo wykonawce utworu zamieszczonego w poniższym linku [anadelareguera.net] Z gory dzieki
-
Szkoła uczućPiosenka którą śpiewa ta dziewczyna w szkole uczuć;)) na przedstawieniu;)) błagam wiesz to pisz;)
-
Notting Hill (1999), energicznaJak nazywa sie piosenka z zwiastunu filmu Notting Hill ?? jest energiczna pomóżcie jak możecie ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.
-
Energy vol.10 - 15Witam szukam tytuły tej piosenki ale od 1:07-2:26 min.Tak żeby nikt nie mówił tylko było ...
-
pilneProszę o tytuł piosenek do których tańczyli solówki Rafał roofi i Piotrek no i oczywiście ...
-
Co to za utwór?Czy zna ktoś tytuł tej piosenki (fragment nie najlepszej jakości bo nagrany z radia telefonem). ...
-
Szukam tytułu piosenkiszukam tytulu tego od poczadku i od +- 4:40 [mediafire.com] dzienx