-
nie wiecie co to jest?Taka balladka, wykonyawna przez faceta tekst jest mniej więcej taki:"it's just you and me and ...
-
co to za piosenka?!?!?!utwór techno bądź drum'n'bass, w refrenie śpiewają dość wolno "..goodbye.." (bardzo przeciagają w sensie ...
-
LCD Bravia!!!zna ktoś piosenkę z obecnej reklamy telewizorów lcd bravia gdzie kolorowe zające skaczą po ulicy??? ...
-
z radia planetanie mam musyki do pokazania, ale w tej piosence leci refrem ( nie wiem jak ...
-
help!słyszałam dzisiaj w radiu (rmf maxx) piosenke trancową bodajże, śpiewa facet, fragment tekstu ---> 'I ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam całość.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam całość.
-
Master CardPoszukuje wykonawcy i tytulu piosenki z reklamy Master Card, tej z kiwającym głową pieskiem, starym ...
-
nazwa zespołuzespół składaiący się zkilku mężczyzn w tym jeden z nich w klipach występuje w zimowej ...
-
PROSZE O POMOCHEJ, JAK NAZYWA SIE PIOSENKA, PODCZAS KTOREJ LECIAL FILMIK O GLEBIE W OSTATNIM ODCINKU PROGRAMY ...
-
OSTATNIE SOLO ROFFIEGO ?TYTUŁ OSTATNIEJ PIOSENKI SOLO DO KTÓREJ TAŃCZYŁ RAFAŁ? ZNA KTOŚŚ x]] ?
-
JAK TO NUTAWE WCZORAJSZYM ODCINKU GDY POKAZYWANO 10 NAJLEPSZYSZ MOMENTÓW JAKA WTEDY LECIAŁA PIOSENKA
-
RKLAMA FIATAplisss :) czy ktos zna tytul i wykonawce tej slicznej hiszpanskiej piosenki z ...
-
HelpCzesc, czy ktos moze wie jak nazywa sie piosenka z filmu ,,Szkoła uczuć" ??? Z ...
-
solo ani 2 grudnia finał YCDjak sie nazywa tytuł piosenki do ktorej tanczyła ania w finale ycd 2grudnia?
-
jak się nazywa ta melodia z tematu programu kuchnia z okrasą?jak w tytule ;) dla podpowiedzi to taki funk/rock
-
Fimik o AniCzy ktoś zna piosenkę, która leciała podczas filmiku o Ani? Często przewijało się słowo "woman".
-
zna kto ta piosenke???:):)piosenka ktora leci w tle jak wicz swoj wytep Maria i Piotr w 6 odcinku(pierwszym ...
-
pewna piosenka z reklamy firmy SONY. POMOCYYY!potrzebuje piosenki z reklamy firmy SONY (chyba telewizora xD) na ktorej miliony malych kolorowych pileczek ...
-
jaki tytul helpszukam tytulu i wykonawcy blagam niech ktos powie sory za jakosc nagrywlem telefonem
-
Szukam oryginalnego tytułu i wykonawcy, dołączam 33 sekundy nagrania!Utwór pochodzi z "As heard on Radio Soulwax - Part 6", jednak kto słyszał tą ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.
-
jakis tam teatr czy coś...Szukam piosenki do której wszyscy uczestnicy tańczyli układ z gazetami na poczatku bylo to w ...
-
Co to jest??Nagrane telefonem, mam nadzieje ze ktos pomoze...