-
Reklama deseru duettCzy ktoś może mi powiedzieć jak nazywa się piosenka z reklamy deseru duett?? Bo szukam, ...
-
Super UtworTego utworu poszukuje juz dosc dlugi czas i kurcze nie wiem co to moze ktos ...
-
blagfam o pomocchce powrocic do tamtych chwil gdy,gdy stalismy obok siebie i moc cie dotknac calowac usta ...
-
Reklama radiowa SATURNPomóżcie w znalezieniu utworu będącego podkładem do reklamy elektromarketu SATURN (żer dla skner) zachwalającej ...
-
Reklama radiowa OPLAProsze o pomoc w ustaleniu tytułu utworu będacego podkładem muzycznym do najnowszej reklamy radiowej mówiącej o ...
-
szkoła uczucjaki ma tytuł ta piosenka którą spiewała ta dziewczyna (główna bohaterka) na przedstawieniu?? zgóry dziekuję ...
-
Szkoła uczućKażdy (prawie) oglądal film "szkoła uczuć", może mi ktoś powiedzieć tytuł piosenki która leci w ...
-
Kinder Bueno?????Pomocy! Jak się nazywa piosenka z reklamy kinder bueno?? głos jak by podobny do ...
-
utwór z reklamy ubezpieczeń 'axa'poszukuję utworu z reklamy ubezpieczeń 'axa'. niestety nie mogę nawet stwierdzić co to za ...
-
Solówka marii!!!Szukam piosenki do której maria tanczyła solówke w 9 odcinku :D takie afro fajne XD
-
Tak Tak - FonMoże ktoś zna tytuł piosenki z reklamy zestawu Tak Tak Fonu, tej z tym kuligiem na ...
-
Piosenka z reklamy Bakaland i bielizny H&M:)Hej, czy ktoś może wie jak się nazywa piosenka z reklamy bakalii Bakaland??bardzo mi się ...
-
co to za piosenka ?plik amr
-
Witam, szukam piosenki z filmu Billy eliot,Leciała podczas zapowiedzi tego filmu, poniżej ink do fragmentu na Youtube [youtube.com] -
-
twixProszę niech mi ktoś pomoże i powie mi jak się nazywa ta piosenka która leciała ...
-
Identyfikacja Mp3Prosze was bardzo powiedzcie mi tytuły tych piosenek!!! Błagam!! [wrzuta.pl] [wrzuta.pl] Sorry za jakość ale nagrywałem na dyskotece...
-
http://pl.youtube.com/watch?v=6klcF3eOPeQ&feature=relatedJaka jest piosenka w trakcie filmu : 3 :08 do 3 :15 .... ?? ;] ...
-
http://pl.youtube.com/watch?v=TGqIP6pCEEU[pl.youtube.com] jaka leci piosenka w tym video ;>
-
Co to moze byc,lecialo niedawno w esceJakis czas temu puszczali to czesto w esce ale nigdy nie moglam uslyszec tytulu ani ...
-
prosba o rozpoznanie utworuwitam moze ktos pomoc w rozpoznaniu utworu z linku ? [pl.youtube.com] z gory dzieki
-
nie moge oderwac sie od tego fragmentu, helpJak w temacie. czy ktos wie skad/z czego czy moze zna tytul tego utworu? Zalczam ...
-
Film TESTOSTERONwitam! poszukuje utworu w stylu blues gosciu spiewa cos o lesie... glos przypomina Nalepe ale to ...
-
Piosenka HiszpańskaPoszukuję piosenki z filmu hiszpańskiego( w tytule filmu chyba cos z krukiem), spiewa ją kobieta ...