-
Kto wie jaki tytuł nosi piosenka gdzie tańczyła Diana i Anna?Kto wie jaki tytuł nosi piosenka gdzie tańczyła Diana i Anna w You Can Dance?? ...
-
Nuta z radia internetowegoKawałek który nagrałem: [sky-net.cc]
-
muzyka klasycznaCześć czy możecie mi pomóc ponieważ potrzebuje tytuł utworu muzycznego który leciał w ostatnim odcinku ...
-
Gwiazdy na lodzie muzykaPotrzebuje piosenek z 6 odcinaka "gwiazdy tańczą an lodzie" Pomoże ktos? :)
-
Piosenka z filmiku do rozpoznaniaCzy ktoś wie jaki jest tytuł tej piosenki? Proszę o pomoc!! [youtube.com]
-
Ana de la regueraCzy moze mi ktos powiedziec tytul albo wykonawce utworu zamieszczonego w poniższym linku [anadelareguera.net] Z gory dzieki
-
Szkoła uczućPiosenka którą śpiewa ta dziewczyna w szkole uczuć;)) na przedstawieniu;)) błagam wiesz to pisz;)
-
Notting Hill (1999), energicznaJak nazywa sie piosenka z zwiastunu filmu Notting Hill ?? jest energiczna pomóżcie jak możecie ...
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.
-
Energy vol.10 - 15Witam szukam tytuły tej piosenki ale od 1:07-2:26 min.Tak żeby nikt nie mówił tylko było ...
-
pilneProszę o tytuł piosenek do których tańczyli solówki Rafał roofi i Piotrek no i oczywiście ...
-
Co to za utwór?Czy zna ktoś tytuł tej piosenki (fragment nie najlepszej jakości bo nagrany z radia telefonem). ...
-
Szukam tytułu piosenkiszukam tytulu tego od poczadku i od +- 4:40 [mediafire.com] dzienx
-
Tytuł najnowszego utworu zespołu Goya"Tyle wspomnień, to był piękny czas, nie zapomnę..." tak to jakoś idzie
-
Jak nazywa się ugtór z tego fragm.Tak jak w temacie - jak nazywa się nazwa utworu z tego fragm. [wedkarze.com]
-
Hot Summer, jaki jest inny wokonawca?Zespół Monrose zrobił kawałek Hot Summer ([monrose.hot.summer.patrz.pl),] ale refren (hot summer, a hot, hot, hot ...
-
Piosenka..Więc mam pytanie.. Kiedyś słyszałam pewną piosenke [chyba ze składanki radia rmf.. Na początku śpiewano "muah" [no.."mła" ...
-
Kawałek z KlubokawiarniMoze ktoś zna ten kawałek? Nagrałem go na komórke w klubie, stąd kiepska jakość.
-
Co to za muzyka??Witam. Tak jak w temacie a to link [youtube.com] Pozdrawiam lukasz
-
"gone in LA" lub "lost in LA", zespol w nazwie ma chyba 4 cyfrowa liczbęklimatyczna piosenka, ktora puszczali pare lat temu w tv. tytul to cos w stylu "gone in ...
-
pomocy co to za nuta pilne:)))mam tu piosenkę i bardzo bym prosił o podanie tytułu tej piosenki bo bardzo mi ...