-
Princessa!!!Mam pytanko... Wie może ktoś jak nazywa się piosenka z reklamy Pinncessy kokosowej (kobiecy głos, ...
-
z filmiku o bmwposzukuje tytułu tek piosenki co leci w tym filmiku na stronie: [youtube.com]
-
Muzyka ze starej rekl. Hugo Boss Deep Red!To byla pierwsza reklama Deep red'a,kobieta i mezczyzna byli chyba na bankiecie,on sie rozgladal,ona go ...
-
Jaki to utwór??Witam szukam tytułu piosenki która leci w tle filmika na stronie: [rotfl.pl]
-
Prosze bardzo o pomoc:*:*:*Chce powrócić do tamtych chwil gdy,gdy staliśmy obok siebie i móc cię dotknąć całować usta ...
-
Bardzo znany kawałek!!!Często spotykam go w klubach. Wydaje mi sie, że to utwór z lat 90-tych, ...
-
Jaki to tytuł?To jest stara piosenka, ale chodzi mi po głowie. Leci mniej więcej tak: " ...
-
Piosenka z American Pie The Betha HouseA dokladniej 2 wykonywana podczas Imprezy po wygraniu zawodów Greckich. I podczas ostatniego z konkursu ...
-
Pomozcie mi z piosenką:)piosenka w reklamie Ery tam gdzie zucaja sie sniezkami pisenka ma autora (sugababes)ale niewiem jaki ...
-
hej!!wiecie moze jak nazywają sie piosenki z reklamy telefonu Walkman?? takie trzy piosenki. Z góry bardzo ...
-
co to za piosenka?? pomóżcie!! gwizadany refren!słuchałam całkiem niedawno radia i leciał kawałek w którym w refrenie gwiżdżą. później widziałam teledysk, ...
-
Reklama deseru duettCzy ktoś może mi powiedzieć jak nazywa się piosenka z reklamy deseru duett?? Bo szukam, ...
-
Super UtworTego utworu poszukuje juz dosc dlugi czas i kurcze nie wiem co to moze ktos ...
-
blagfam o pomocchce powrocic do tamtych chwil gdy,gdy stalismy obok siebie i moc cie dotknac calowac usta ...
-
Reklama radiowa SATURNPomóżcie w znalezieniu utworu będącego podkładem do reklamy elektromarketu SATURN (żer dla skner) zachwalającej ...
-
Reklama radiowa OPLAProsze o pomoc w ustaleniu tytułu utworu będacego podkładem muzycznym do najnowszej reklamy radiowej mówiącej o ...
-
szkoła uczucjaki ma tytuł ta piosenka którą spiewała ta dziewczyna (główna bohaterka) na przedstawieniu?? zgóry dziekuję ...
-
Szkoła uczućKażdy (prawie) oglądal film "szkoła uczuć", może mi ktoś powiedzieć tytuł piosenki która leci w ...
-
Kinder Bueno?????Pomocy! Jak się nazywa piosenka z reklamy kinder bueno?? głos jak by podobny do ...
-
utwór z reklamy ubezpieczeń 'axa'poszukuję utworu z reklamy ubezpieczeń 'axa'. niestety nie mogę nawet stwierdzić co to za ...
-
Solówka marii!!!Szukam piosenki do której maria tanczyła solówke w 9 odcinku :D takie afro fajne XD
-
Tak Tak - FonMoże ktoś zna tytuł piosenki z reklamy zestawu Tak Tak Fonu, tej z tym kuligiem na ...
-
Piosenka z reklamy Bakaland i bielizny H&M:)Hej, czy ktoś może wie jak się nazywa piosenka z reklamy bakalii Bakaland??bardzo mi się ...
-
co to za piosenka ?plik amr