-
Fajna nuka z PlanetyMoże wiecie co to za kawałek. Bradzo mi zalezy zeby to znalesc. Dołaczam kawałek co ...
-
Barbie...jak nazywa sie ta piosenka?? tyle sie jej słyszy, zzdy ją spiewa a ja jestem ...
-
Szukany Tytuł!!!Witam poszukuje tytuły do tej piosenki [ghost9981.wrzuta.pl]
-
PiosenkaCzy ktos moze wie jak nazywa sie piosenka z reklamy o czekoladzie WEDEL?? W niej wystepuje ...
-
nieznany mega fajny kawałekproszę o pomoc! [*#]
-
Fajna piosenka...prosze o tytuł piosenki lecacej w tle reklamy szamponu czy odzywki 'Wellaflex'. W tej reklamie kobitka ...
-
Piosenka z BB4Witam, czy ktoś kojarzy tytuł lub wykonawce piosenki która leci w BB4 kiedy są pokazywane ...
-
Fajna piosenkaszukam piosenki z 6:32 minuty z tego pliku pomozcie!!!!prosze [youtube.com]
-
wczoraj 16.XII leciał super utwór na eska nordpo utworze usłyszałem że to jakiś 17 letni raper "sonio boy" czy jakoś tak ale ...
-
Fajna piosenkaKto wie jak nazywa się piosenka, która leciała w tle, kiedy był puszczony materiał z ...
-
Piosenka z filmuWiecie może co to za fragment piosenki, która ciągnie się do 28sekundy w tym filmie: [youtube.com]
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.
-
Poszukuję wykonawcy remiksu "You spin me round"Co prawda nie mam pewności, że to "You spin me round", ale wydaje mi się, ...
-
techno ze słowami "I had a dream"Słyszałem ostatnio taki fajny kawałek. Gościu non stop powtarza "I had a dream" oraz "I ...
-
reklama perfum z nicole kidman...please!szukam piosenki z reklamy perfum, chyba chanel...i w tej reklamie występuje Nicole Kidman, i stoi ...
-
Błagam o pomoc...Proszę...Chce powrócić do tamtych chwil gdy,gdy staliśmy obok siebie i móc cię dotknąć całować usta ...
-
Orange ekstraklasaNiech ktoś mi powie jak się nazywa ta piosenka występująca na początku końcu i w ...
-
Tytuł piosenki z danego filmiku.....[pl.youtube.com] jakie sa tytuły piosenk z tego filmiku ??? Z góry ...
-
lumixposzukuję tytuł piosenki francuskiej do reklamy Lumix'a
-
posłuchajcie!!!!!!!!!!Jak się nazywa piosenka z tej stronki>>???? z góry dzięki.. :) -----> [zakochana-para.yoyo.pl]
-
Kamil KucharzewskiDO jakiej piosenki tanczyl Kamil Kucharzewski w eliminacjach ?? ten chlopaczek 11 letni i V-ce ...
-
piosenka z klipumam pytanie jaki tytuł ma piosenka, która zaczyna sie gdzies w 30 sekundzie klipu
-
Last ChristmasZna ktoś może wykonawcę piosenki Last Christmas w wersji takiej bardzo wolnej, nastrojowej ? Czasem ...
-
Bakaladn!!Witam!! czy ktoś wie może jak nazywa się piosenka z reklamy bakalii Bakaland, o ile ...
-
REKLAMA "WALKMANA"OSTATNIO WESZŁA DO TV NOWA REKLAMA BODAJŻE SONNY ERICSONA I JEST ŻE FACET ZKAŁADA SŁUCHAWKI ...