-
Prooooszę o Pomooooc!Bardzo potrzebuje tytul i wykonawce piosenki z jednego odcinka ,,Jak dwie krople wody" z siostrami ...
-
Błagam pomocy! Piosenka stara z lat 90- 98Błagam. Pomóżcie mi. Chodzi mi o taką strą piosenkę, śpiewa ją facet jej słowa lecą ...
-
PRZECZYTAJCIE TO !!!!! ;))Hej, jak nazywa sie piosenka z reklamy Banku Pekao?? prosze o pomoc, wrecz blagam.
-
piosenka z reklamy banku pko...szukam piosenki z reklamy banku pko...i tam w tej reklamie ludzie coś tam "sięgają po ...
-
Kawałki z Big Brother 4.1Witam! Mam prośbę szukam od 99 dni piosenek, które lecą w BB 4.1. A dokładnie ...
-
W poniedziałek leciała podaczas przerwy w filmieW poniedziałek leciała taka fajna reklama a w niej piosenka jakiegoś banku tylko tytułu nie ...
-
PRZECZYTAJCIE TO!!Wiecie moze gdzie mogłabym znaleźć tekst do piosenki Cazals ,,Life is boring"? Za podpowiedz byłabym bardzo ...
-
Muzyka z RELKAMY SONYpotrzebuje wykonawcę i tytuł piosenki z reklamy Sony telewizorów BRAVIA (tej co sie kuleczki rozsypuja ...
-
EDC by Spirit (Reklama z MTV)Witam czy ktos kojarzy kawalek z tej reklamy? Jest to cos w klimacie electro spiewa ...
-
Prosze o odpowiedź!! :)A więc..mam problem ze znalezieniem dwuch piosenek.. Pierwsza jest dość znana..ale tytułu ani żadnej stronki z ...
-
REKLAMA TELEFONU SONY (CHYBA:)PILNIE POSZUKUJE PIOSENKI Z REKLAMY TELEFONU SONY (TAKIEGO TROCHE POMARAŃCZOWEGO) JEST TO REKLAMA W KTÓREJ ...
-
Czytaj to >>>Wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka z reklamy Orange >> Frido czy jakoś ...
-
Kasia_żółwikSiema wie ktoś może jak nazywa się piosenka z ostatnich kulisow YCD cos tam disco....prosze ...
-
Fajna nuka z PlanetyMoże wiecie co to za kawałek. Bradzo mi zalezy zeby to znalesc. Dołaczam kawałek co ...
-
Barbie...jak nazywa sie ta piosenka?? tyle sie jej słyszy, zzdy ją spiewa a ja jestem ...
-
Szukany Tytuł!!!Witam poszukuje tytuły do tej piosenki [ghost9981.wrzuta.pl]
-
PiosenkaCzy ktos moze wie jak nazywa sie piosenka z reklamy o czekoladzie WEDEL?? W niej wystepuje ...
-
nieznany mega fajny kawałekproszę o pomoc! [*#]
-
Fajna piosenka...prosze o tytuł piosenki lecacej w tle reklamy szamponu czy odzywki 'Wellaflex'. W tej reklamie kobitka ...
-
Piosenka z BB4Witam, czy ktoś kojarzy tytuł lub wykonawce piosenki która leci w BB4 kiedy są pokazywane ...
-
Fajna piosenkaszukam piosenki z 6:32 minuty z tego pliku pomozcie!!!!prosze [youtube.com]
-
wczoraj 16.XII leciał super utwór na eska nordpo utworze usłyszałem że to jakiś 17 letni raper "sonio boy" czy jakoś tak ale ...
-
Fajna piosenkaKto wie jak nazywa się piosenka, która leciała w tle, kiedy był puszczony materiał z ...
-
Piosenka z filmuWiecie może co to za fragment piosenki, która ciągnie się do 28sekundy w tym filmie: [youtube.com]
-
Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.Proszę o rozpoznanie tytułu i wykonawcy. Załączam 1-minutowy fragment.