-
Piosenka z filmu lizzie McGuierten fil jest z hilary duff polecam! czy moze znanie jak sie nazywa ta ! ...
-
Kawałek puszczany na meczach, energiczny. Dużo osób zna ale nikt tytułu nie kojarzy :)Witam (coś się za 1 razem nie dodało, chyba przez noscripta z góry przepraszam) Jest to ...
-
pióra wieczne PorterSzukam piosenki z reklamy piór wiecznych marki Porter, w rekalmie pióra pojawiaja sie na samym ...
-
Kawałek na koniec serialuA wiec zaryzykuje.. moze ktos akurat wie o jaka piosenke mi chodzi :) na programie ...
-
Richard Burns tribute II[pl.youtube.com] prosze o tytuł piosenki z tego filmiku
-
czyja to piosenka??chodzi mi o tytół i autora piosenki która jest w tym linku !!! [kocham.xk.pl]
-
Pada Shrek- utwór początkowyWitam, poszukuję oryginalnego utworu (tytuł i wykonawca), który pojawia się podczas napisów początkowych (z nazwiskami aktorów) ...
-
"Lepiej późno niż później." xdd.hmm, nie wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka, co jak reklamowali "Lepiej późno ...
-
Troche trudne...Mam pewien problem: nie wiem jak się pewna piosenka nazywa... Nie mam za bardzo dobrą podpowiedź...:( W ...
-
Prooooszę o Pomooooc!Błagam pomorzcie ;) zna ktoś może tytuł piosenki albo moze rozszyfrować co oni mówią po ...
-
Mam Proźbe :)Bardzo spodobała mi sie muzyka z Zwiastunu filmu "Lepiej Puźniej niż puźniej" czy jakos tak ...
-
Za cholerę nie mogę tego znaleźć :(Jest taka prześliczna piosenka, czasem puszczają ją na Antyradiu i nie potrafię jej nijak znaleźć. ...
-
gwiazdy tańćzą na lodziejak się nazywa piosenka, któa leciała w samej końcówce wyników finału, taka troche symfoniczna, kiedy ...
-
Muzyka ze ShrekaMam na mysli piosenke, Techno ze swiatecznego Shreka, ktory teraz leci na TVN-ie. Wtedy kiedy weszly ...
-
Reklama perfum Giorgio Armanizna ktos tytuł piosenki? ona dosc znana jest :) na baletach tez czesto leciała :) ...
-
Autor muzyczki w reklamie radiowej futbol.plMam zapytanie do znawców muzyki. Otóż w Radiostacji jest reklama futbol.pl w której notabene Artur ...
-
Błagam pomocywitam:))) Proszę pomóżcie mi jest reklama filmu na tvn' nie lepiej poźno niż później i ...
-
Często w ESCE...Jak się nazywa ta piosenka: z refrenem" telefonu ani znaku tchu...postawiłem swoje zycie na czekanie" Wiecie o ...
-
PilneJak nazywa sie piosenka do ktorej tanczyl Grzegorz Czuk z you can dance podczas castingow???? ...
-
LATA 90- ŚLICZNA PIEŚŃ! ALE JAKA?STARA PIOSENKA ŚPIEWAŁ FACET ZNAM TYLKO KAWAŁECZEK UTWORU..WIĘC "WHEREVER YOU ARE" NO TYLKO TYLE ALE ...
-
Kawalek z Nocnego TransuWrzucilem kawalek ktory bardzo prosił bym o zidentyfikowanie...Tyle razy juz slyszalem a wciaz nie wiem ...
-
PLeaseBardzo potrzebuję piosenki z reklamy jakiegoś samochodu ...w reklamie jest on czerwony (nie pamiętam marki) ...
-
Bardzo prosze o pomoc...Chce powrócić do tamtych chwil gdy,gdy staliśmy obok siebie i móc cię dotknąć całować usta ...
-
Richard Burns Tribute IVjak sie nazywa ta piosneka co leci w tym filmiku: [pl.youtube.com]
-
Barbara: francuska poezja śpiewanaSłyszałem kilka piosenek francuskich. chyba z lat 60. Wykonywała je niejaka Barbara - nazwiska niestety ...