-
prosze o pomoc! :)szukam juz dlugo jednej piosenki..niestety nie znam ani tytułu ani wykonawcy, slyszalam ja kilka razy ...
-
motorolapilnie szukam piosenki która występuje w tle w reklamie motoroli razr2 to jest taka reklama gdzie ...
-
piosenka z Big brotherata piosneka taka smutna wolna i leci jak ktoś jest smutny i przygnebiony .bardzo prosze ...
-
Invocazione dei Santutwór znany ale potrzebuje tego pliku. Ma ktoś ? Jest to pieśń do ...
-
Co to jest?![tnij.org]
-
POMOCYYYYYYYYYJAk sie nazywa ta pionenka [kocham.xk.pl] z góry dzienki
-
Szukam tytułu...Hej szukam tytułu piosenki z najnowszej reklamy perfum Armaniego. Nie wiem nawet kto to śpiewa ...
-
świetny kawałek ale nie wiem jaki tytuł[icomp.com.pl]
-
BŁAGAM O PIOSENECZKE:)Jak ktos mi poda tytuł piosenki w ktorej (ROOFI tanczyl na pierwszym kastingu razem ze ...
-
enigma to dla mnie :(wiem, że to nie za dużo, ale a nuż ktoś zna i kojarzy po słowach: ...
-
CO TO ZA MUZA??[youtube.com]
-
Solówka Roofie'go!!!Czy ktoś może wie do czego tańczył Rafał-Roofie w odcinku z 21 listopada??
-
Czy ktos to zna?????Czesc! Jakis czas temu (moze lata 1997-2000) powstal zespoł ktory byl bardzo popularny w NIemczech. ...
-
piosenka z filmikukto wie jak nazywa sie piosenka z tego filmiku?! [pl.youtube.com]
-
Jaki Podklad muzyczny z obrazu.Witam, Moze ktos zna te muzyke z podkladu do obrazu ( eksperyment chemiczny) . Nie jest ...
-
i znów podobnieto chyba a propos tej Sonii Krausnofer - tylko nie wiem, czy radiowiec mówił o ...
-
Sonia Krausofer?hej, czy posiada ktoś cokolwiek osoby o imieniu Sonia Krausofer? jeśli tak, ślicznie proszę - [email protected]
-
zetwyglada to tak .... piosenka jest stara i czasem slysze ja na radiu zet .. ...
-
Piosenka z radiaSiemka, poszukuję piosenki w której są głównie takie ,,słowa" ooo lalala. Nie chodzi mi tu ...
-
Telewizory BraviaMam kolejna prosbe;) prosilabym o tytul piosenki z pewniej reklamy, wydaje mi sie ze to ...
-
Broadway z YCDChodzi mi o bardzo fajny kawałek z You Can Dance, ogolnie to go kojarzę i ...
-
SYLWESTER TVN - PIOSENKAwitam :) a więc poszukuję jednej piosenki z sylwestra TVN. Było to o godzinie mniejwięcej ...