-
Kto zna dobrze amerykanski rap? Sciagnij i pomoz!Witam! Czy ktoś zna prawdziwy tytuł tej piosenki? Podaje link (nieciekawa jakość), najlepiej przesluchac ciszej. ...
-
PIOSENKA Z RADIA.!szukam od jakiegoś czasu piosenki, która często leci w radiu zet i rmf . w ...
-
PIOSENKI...PROSZECzy moze ktos mi podac tytuły piosenek w stylu Roofiego? czyli takie jak: Brandy - ...
-
Poszukiwana piosenka!Usłyszałam piosenkę w radiu, wiem tylko, że nie jest to nowość. Wykonuje ja dziewczyna, która ...
-
Co to za piosenka???Witam. Czy ktoś rozpoznaje co to za piosenka? Fragment nie za długi ale może komuś uda się ...
-
piosenka ze skeczu[wrzuta.pl] szukam piosenki ktorej fragment leci po texcie "nauka jednak nie przynosila efektów"
-
muzyka z "odwróconych"szukam melodii z bodajże 10 odcinka serialu, kiedy kowal przejeżdża pieska yorka. i póżniej, gdy ...
-
Początek You can danceszukam piosenki z fragmentem słynnego "so you think You can dance" jak mogę go znaleść
-
POMOCY!!!!!!!Czy ktoś wie jak nazywa sie piosenka, do ktorej tanczył Rafał,, Roofi" (solówka) z odcinka ...
-
Rise of the FootsoldierPoszukuję tytułu tej piosenki, występuję ona na końcu filmu "Rise of the Footsoldier". [wrzuta.pl]
-
Mike OldfieldSie ma;] Mógłby ktoś przesłać spis utworów z albumu Mike Oldfielda "TUBULAR BELLS"?? Z góry dziękuje POzdrawiam xD
-
reklama aparatu Lumixu!!!Czy wie ktoś może jak nazywa się piosenka z reklamy aparatu fotograficznego firmy Lumix ona ...
-
Timbaland?Co to za piosenka? Pamiętam że wykonawcą jest bodajże Bobby Valentino(?) i Timbaland. W teledysku ...
-
Co to jest?Zna ktoś może piosenkę z tekstem "and everywhere i go, there's always something to remind ...
-
zespół z 4 wokalamiSiemka! Mam prośbę, może trochę nie na temat, ale zapytać zawsze można. Chciałabym z trójką ...
-
Z FILMU PLEBANIAjak sie nazywa piosenka z plebani
-
EurosportWitam, Otóż poszukuję melodii z " reklamy " (powiedzmy - taka pokazówka różnych akcji). Na samym ...
-
ycdczy ktoś wie do jakiej piosenki tańczył piotr gałczyk podczas castingu??
-
Reklama samochodu-facet skacze na bungee.NIe wiem co to za reklama i co to za muzyka,ale może ktoś chociaż pamięta ...
-
Z filmu Center StageProszę o pomoc w znalezieniu piosenki z fragmentu "Świateł sceny". Oto ten fragment [br.youtube.com] ...
-
sunrise 2007czy ktos ma jakies tytuły piosenek z sunrise 2007?? prosze o podanie tego co macie:):)
-
poszukuje piosenki...Poszukuje piosenki z reklamy telefonów z ERY... chyba to jest promocja, jeden telefon gratis... jakiś ...
-
Help !!!Witam wszystkich! Bardzo długo poszukuje kawałka który słyszałem kilka razy na imprezach od 1998 do 2000 ...
-
reklama jordanachciałbym się dowiedzieć kto jest autorem muzyki to tej reklamówki z góry dziękuje za pomoc[pl.youtube.com]
-
reklama nikechciałbym się dowiedzieć kto jest autorem muzyki do tej reklamówki link poniżej [pl.youtube.com]