-
DMC Muzyczne RadioTakie coś - co to takiego?
-
Trance jakiś remix Satellite Oceanlab?[youtu.be] Wygląda na jakiś remix/wersję Satellite Oceanlab, ale wszystkie jakie znalazłem są inne od tej w ...
-
Piosenka z lat około 2000 (chyba)Nie mogę za nic tego znaleźć a jedyne co wiem to że brzmiało to mniej ...
-
Szukam teledysku - mężczyzna wybiera jedną z dwóch rzeczy, następnie jest rażony prądemSzukam teledysku, gdzie są przeprowadzone badania na mężczyźnie w wyniku których jest rażony prądem, następnie ...
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] witam zna ktos tą wesje z 51.00 do 53.40 ?
-
Cześć, jak nazywa się utwór. Załączam nagranie pod nazwą Notatka 001Cześć, jak nazywa się utwór. Załączam nagranie pod nazwą Notatka 001 Dzięki
-
Czy ktoś rozpoznaje ten utwór.?Czy ktoś rozpoznaje ten utwór. Piosenka z dyskoteki Lemon w Radomiu z 2012 albo 2013 ...
-
Zna ktoś tytuł piosenki?Muzyka usłyszana i nagrana ale nie wiem kto to wykonuje. Zna ktoś?
-
Stara polska piosenkaPiosenka śpiewana przez mężczyznę o tym że dobrze jest żyć bez żony/dziewczyny/w samotności. Piosenka raczej ...
-
Rap sprzed 8-12 latOtóż ostatnio przypomniała mi się piosenka której słucham bardzo dawno temu pamietam ze był to ...
-
Animowany teledysk, 3 wariatów daje nogę z zakładu by…Szukam teledysku, który widziałem na playliście z animowanymi teledyskami na YT w okolicach 2015r. (teledysk ...
-
animowany teledyskcześć. szukam piosenki. znam tylko wątek teledysku, wiem, trochę mało.. piosenka leciała w latach 2000.. ...
-
Remix lub mashup Swedish House Mafia - Don't You Worry ChildWitam Szukam wersji Swedish House Mafia - Don't You Worry Child którą zagrał matys na sunrise ...
-
Pomocy! Piosenka Z RadioSzukam piosenki którą usłyszałam dziś ok. godziny 18 w radio, ale nie mogę znaleźć na ...
-
Tytuł starszej piosenki/hitu po ang. dla MamySzukam tytułu pięknej amerykańskiej ballady, pamiętam, że to był hit w czasach mojego dzieciństwa czyli ...
-
Znana piosenka z lat 90Witam, poszukuję utworu który jest w załączniku, jakość jest jaka jest ale niestety, shazaam nic ...
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] witam prosze o pomoc w tytule czas od 1.37
-
I'm Waiting For YouWpadł mi do głowy fragment starej piosenki. Był to spokojny utwór ale nie za wolny. Śpiewał mężczyzna. I ...
-
Drum n BassNic mi nie chce tego rozpoznać.
-
Cześć! Zna ktoś może nazwę tego dźwięku (wydaje mi się że to gitara elektryczna)?Wpadłam dziś na tik toku na filmik do którego wrzucam link i zapadła mi ta ...
-
Alphaville - Forever Young - w języku rosyjskim lub ukraińskim.Szukam Alphaville - Forever Young ale po rosyjsku lub ukraińsku. Wokal napewno był kobiecy. Utwór był ...
-
Witam, poszukuję pełnoego sundracku z filmu King Solomon's Mines (Kopalnie Króla Salomona) 2004Witam, szukam soundracku z filmu King Solomon's Mines (Kopalnie Króla Salomona) 2004. Zależy mi na pełnym ...
-
piosenka z radia chilizet z etno chórkiemHej, Wydaje mi się że na chilizet słyszałam taki kawałek, wolny i po angielsku śpiewany chyba ...
-
Prawdopodobnie przed 2011r. "Jeździec bez głowy" Lub "Bezgłowy jeździec"Te słowa w cudzysłowach były głównym motywem, wokal o ile dobrze pamiętam był czysty. To ...
-
Co to za piosenka?Witam, jest w stanie ktoś sprawdzić, co to za piosenka? Z góry dziękuje [www6.zippyshare.com]