-
Kto powie co to za nuta?Kto zna ta piosenkę?
-
Dwaj komputerowi braciaCześć. Za nic na świecie nie mogę sobie przypomnieć tytułu piosenki, do której teledysk to ...
-
Hiszpańska piosenkaWitam serdecznie, szukam piosenki hiszpańskiej, która w refrenie ma :Bailemos, bailemos, bailemos (lub coś podobnego) ...
-
Proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenkiTak, jak w temacie, proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenki, która leci w tle.
-
Szukam tej piosenki z serialu uwięzioneWitam. Szukam piosenki z serialu vis a vis/locked up/uwięzione. Pierwsza scena 6 odcinka 5 sezonu ...
-
Kojarzy ktos moze co to za nutka?Kojarzy ktos moze co to za nutka?
-
wraz z kinder maxi king narodził się nowy styl co to za piosenka ?piosenkę spiewa kobieta jest w stylu wczesnych lat 90 piosenka gatunku new jack swing ktoś ...
-
Teledysk z eski w kowbojskim styluwidziałam wczoraj na esce tv kobieta śpiewa na jechającym byku powietrzy piosenkarka nosi czaarne lateksowe ...
-
Muzyka elektronicznajaki tytul ?
-
Proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenkiTak, jak w temacie, proszę o rozpoznanie hiszpańskiej piosenki, która leci w tle
-
Mam talent wystep z kapeluszamiPodklad muzyczny so wystepu grupy The Essence. Odcinek 10 Mam talent bodajże półfinał. Pomóżcie proszę... ...
-
Piosenka szukana latamiHej czy ktoś wie jak się nazywa podkład muzyczny z filmiku? Dodatkowo dłuższa wersja jest ...
-
-
Szukam piosenki z teledyskiem o porach rokuWitam. W dzieciństwie bardzo podobała mi się pewna piosenka. Niestety do dzisiaj nie pamiętam słów ...
-
Piosenka z pasma best 80's stars.tvWidziałam teledysk na początku Dziewczyna z rudymi kręconymi włosami z chłopakiem tańczyli na sali gimnastycznej ...
-
piosenka chyba z lat 80stroje XVIII kobiety w białych perukach niedawno leciała na stars tv
-
MobyWitam. Piosenka z lat 90 zespołu Moby... W clipie jakaś chyba żółta postać pływa łódką ...
-
Muzyka elektroniczna (xdemon)Witam serdecznie, zna ktoś może tytuł tej piosenki?
-
Żabson bengerJak nazywa się potężny benger od żabson gdzie w teledysku bodajże pojawia się tramwaj ?
-
-
tytuł piosenekWitam jakie są tytuły piosenek i nazwy wykonawców? [youtube.com] Italodance Rarities & Megamix 18 [youtube.com] italodance sconosciute ...
-
jaki tytuł ma ta piosenka?ostatnio posłuchałem tej piosenki, nie znam jednak jej tytułu. może ktoś zna? byłbym bardzo wdzięczny ...
-
-
-
Szukam piosenkę z EskaWitam, szukam piosenkę zagraniczną w języku angielskim. Nie jestem 100% pewien, ale ona leciała w ...