-
Muzyka usłyszana u kumpla w aucieWitajcie. Może magiczni ludzie o potężnej wiedzy pomogą mi w odnalezieniu tego kawałka. Mianowicie około ...
-
Energy 2000 Retro Mix Vol.2 (2007)[youtube.com] 33:17 co to za utwór?
-
Utwór z filmu "Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa"jak nazywa się ta nutka dokładnie z 34 minuty filmu jak Wodzu, Walden i ekipa ...
-
Francuska piosenka - co to za piosenka?Tydzien temu bylam we Francji i leciala w radiu ta piosenkaie. Nstety Shazam jej nie ...
-
Jaki tytuł piosenki[cda.pl] 4:48:08 Jak się nazywa ta piosenka?
-
Piosenki z Mam talent[instagram.com] Chodzi o dwie z tego występu
-
Ktoś rozpozna starszą piosenkę/ melodię po fragmencie z teledysku?Kiedyś wpadła mi w ucho jakaś piosenka czy melodia na YT, o której zdążyłam już ...
-
Jaka to piosenka?Śpiewa mężczyzna Na pewno stara. Obstawiałabym 60 lata Zaczyna się ( nie znam sie ...
-
Teledysk śpiewany przez gang (chyba skinów) w kościeleBardzo mi zależy. Szukam i nic. W teledysku było tak że do kościoła wchodzi nagle ...
-
Piosenka z reklamy Perfumerii DouglasWitam w najnowszej reklamie Douglas perfumy scandal leci fajna nutka ktoś kojarzy reklamę?
-
Muzyka na meczach siatkowkiCzęsto słyszę na meczach siatkowki muzykę klubową sam refren najpierw normalny tu tu ru ru ...
-
czy ma ktośpotrzebuję set'a Dj Basser - Call me electro vol 4 czy ma ktoś w swojej ...
-
Szukam rosyjskiej piosenki z programu czarny charakter z udziałem Emila SafudinovaWitam . poszukuję utowu który jest na samym początku filmu ,,czarny charakter'' o rosyjskim żużlowcu ...
-
Tytuł piosenek z linku, eurodance 90sKojarzy ktos ? 19:15, 31:50, 37:20 [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Chodzi o utwór z około 1:09 (rywalizacji siłowa mężczyzn) w filmie "moja dziewczyna wychodzi za ...
-
Pomocy ktoś zna?W załączniku nuce ta piosenke. Spiewa chyba kobieta I ma glos podobny do piosenkarki Sia. ...
-
Kalinka malinka na sportowoW załączniku dodaje filmik z relacji w którym w tle leci piosenka chyba polska wersja ...
-
ktos kojarzy?piosenka gdzie w teledysku jest gosć z laska w samochodzie i jest tak neonowo i ...
-
Muzyka Klasyczna - utwór do odgadnięciaWitam! Szukam kompozytora i nazwę utworu zawartego w filmiku pod linkiem poniżej w czasie od 11:05-11:50, ...
-
Jaka jest mzyka w tym filmiku?[youtube.com]
-
"Dyskoteka w domu" Jak nazywają się piosenki w tle tego filmiku?Witam, jaki tytuł mają piosenki w tle tego filmiku, bardzo mi się spodobały:) Tam słychać ...
-
Czy ktoś pamięta?Szukam nazwy i wykonawcy piosenki z lat 80- 90. Pamiętam tylko fragment; "Dlatego chcę dlatego ...
-
Piosenka o wampirachCześć! Poszukuję piosenki już od pewnego czas - ale w internecie cicho... Co pamiętam: 1) słuchałem jej ok ...
-
Muzyka popJaki tytuł ?
-
muza z filmikuod 1:50 [youtube.com]