-
Muzyka z filmikuta druga od 2:08 [youtube.com]
-
muza z filmiku budowa techno[youtube.com]
-
Może ktoś zna tytuł ?nuta z filmiku [youtube.com]
-
Muzyka z reklamy ClarinsWitam, szukam tytułu muzyki lecącej w tle z reklamy z linku, najlepiej słychać po 23 ...
-
Teledysk z Eska TvCześć szukam piosenki z Eska Tv, nie mogę znaleźć nigdzie historii piosenek z tego kanału ...
-
Muzyka chyba z fletem ;PHej, łazi mi po głowie jedna piosenka i nie daje spać ;P. Z fletem tak ...
-
Piosenka z filmiku na YTZna ktoś tytuł utworu mniej więcej od 1:50 w tym materiale? Uprzejmie prosze o pomoc: ...
-
Jaka to nutka z filmiku na Youtube?[youtube.com] Zaczyna się od 29:58 Szukałam przez google sound search i shazama, nic nie wyszukało :/
-
Teledysk U2 - a jaki tytuł piosenki?Cześć! Czy ktoś z was wie, jaki jest tytuł piosenki U2, do której był taki teledysk, ...
-
O Like it like itKonkretnie Czy ktoś zna tytuł z 0:53 -1:03? Szukałem w necie, ale mało słów ;P Z góry dzięki ...
-
Reklama Valused - Uspokaja ciało i umysłJaki jest tytuł utworu odtwarzanego w tle? [youtube.com] Ten sam utwór został wykorzystany w filmie Manufacturing in Cleanrooms ...
-
Tytuł utworu od 0:00 do 0:13Witam Czy zna ktoś tytuł utwory od 0:00 - 0:13 [youtube.com]
-
Piosenka, którą śpiewa gość z zachrypniętym głosemHej, szukam dosyć energicznej piosenki, która śpiewa gość z zachrypniętym głosem, piosenka starsza. Jedyne co ...
-
-
Szukam piosenki 'Osy'Hej szukam polskiej piosenki, najprawdopodobniej o tytule 'Osy'. Niestety nie mam pojecia kto jest autorem/wykonawca. ...
-
muzyka klubowa pilne[youtu.be] proszę o dokładnie te samą wersję tej nuty. ALANA
-
Witam Kto pomoze odgadnąć jak nazywa sie ta muzyka podczas wywiadu......[facebook.com] oto link kto pomoze dzieki Wielkie :)
-
Co to jest za piosenka[youtube.com] Co to jest za piosenka zaczyna się od 12:33 a kończy 12:41 Z góry dziękuje i ...
-
Szukam piosenki, kojarze tylko teledyskCześć, od kilku dni nie daje mi spokoju pewna piosenka - nie pamietam ani tytułu ...
-
Co to za nutaka z filmu "Free Guy" z 2021 rokuWitam. Obleciałem sporo stron z piosenkami, nutami melodycznymi dla ów filmu i nie znalazłem tego ...
-
Tytuł z nagraniaPrzepraszam za jakość, piosenka jest dość znana, z wyczuwalną gitarą.
-
Witam! Szukam artysty i tytułu track'a wyciętego z seta 2k07-08Witam! Szukam artysty i tytułu tej nuty. Jest wycięta z seta: "Dj Lechu - More ...
-
Indonezyjska piosenka?Witam. Co to za piosenka? Wydaje mi się że jakaś indonezyjska ale nie mogę za ...
-
Co to jest za piosenkaHej mam pytanie co to jest za nutka od 0:37 do 0:40 [youtube.com] Z góry dziękuję za ...
-
SKRZYPCE/mężczyzna z ciemnym wąsemSzukam piosenki zagranicznej w arabskich klimatach podobna do piosenek Mahmut Orhan. Bardzo podobna do jego ...