-
Piosenka popjaki tytuł ?
-
W refrenie było nie pamiętam dokładnie:To co zapisane w niebie/ To co zapisane w gwiazdach Nie pamiętam dokładnie...
-
szukam kawałka "Moja sprawa" zespołu I Want You.szukam kawałka "Moja sprawa" zespołu I Want You. tak to leciało .... Ela była najładniejsza w ...
-
Szukam piosenki z radia rmf fm lata 2000-2007?Szukam kiedyś znanej piosenki z lat 2000-2007. Często była w rmf fm. Teraz pewnie można ...
-
Teledysk nad morzem, na skałach, kamera za dziewczyną z brązowymi włosami, nowa wersja starego przebTeledysk nad morzem, na skałach, kamera za dziewczyną z brązowymi włosami, nowa wersja starego przeboju... ...
-
Piosenka z radia internetowegojaki tytuł ?
-
szukam kawałka "Moja sprawa"szukam kawałka "Moja sprawa" zespołu I Want You.
-
Disco Polo[facebook.com] zna ktoś tę piosenkę ?
-
Szykam piosenki z rmf maxxx lub eska, każdy kto ma pomysł niech śmiało piszeSzukam piosenki, która często była w rmf maxxx, radio eska. Teraz w radiu bardzo rzadko ...
-
Znam tytuł, ale szukam wersji akustycznej!Hej, Jeszcze kilka miesięcy temu była na YouTube dostępna akustyczna wersja piosenki Rachel Platten - stand ...
-
Piosenkarka śpiewa do manekina o jej twarzy.Tak jak w tytule. Teledysk był dość ciemny, piosenkarka śpiewała do wykonanego na jej podobieństwo ...
-
co to za pisoenka od 27:11Link do piosenki, która zaczyna się od 27:11, wpada w ucho niestety nie mogę jej ...
-
Piosenka chyba popJaki tytul ?
-
Co to za piosenka ?Nie wiedziałem czy dać do kategorii disco polo czy też Lata 70' / 80' / ...
-
Szukam piosenki pamiętając teledysk, proszę o pomocNie pamiętam nazwy utworu ani autora, ale pamiętam teledysk. Kawałek zaczyna się prawdopodobnie na sawannie, ...
-
Utwór z 00:15.Witam. Poszukuje utworu z 15 sekundy tego filmiku. [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku ytod 12:10 [youtube.com]
-
Muzyka z Sondy - "Hikari znaczy Błyskawica"Witam. W odcinku "Sondy" poświęconym japońskiej kolei i superexpressom, w momencie kiedy pociąg wyjeżdża ze stacji ...
-
Muzyka z klubujaki tytuł ?
-
Co to za utwór?[youtu.be] Dziekuje
-
Muzyka z Azjatyckiego tik tok a na saksofonieKtoś pomoże znaleźć Muzykę z trendu tik toka na saksofonie ? [youtube.com]
-
Starsza smutna muzykaOgólnie, jakoś 7/8 lat temu słuchałem piosenki w której w większości był damski wokal, lecz ...
-
Muzyka z klubuktoś zna tytuł ?
-
Piosenka z marketu (załączam fragment)Witam, dzisiaj usłyszałam fajną piosnkę, niestety Shazam jej nie znalazł. Nagrałam fragment. Śpiewa kobieta, chyba ...
-
POMOCY... bardzo proszę o rozpoznanie utworówBłagam proszę pomóżcie rozpoznać utwory... wykonawca tytuł cokolwiek... midomi shazam nie dają sobie rady :(