-
Szukam piosenkiW teledysku leci czterech gości białym samolotem grają i w pewnym momencie wyskakują ze spadochronu ...
-
muzyka klubowa pilne[facebook.com] Witam proszę o pomoc w tytule .pozdrawiam
-
East clubbersWitam ponownie prosząc o pomoc. Szukam piosenki którą słuchałem jakieś 15 lat temu, więc nie ...
-
CO to za piosenka??Bardzo prosze o tytuł piosenki lub jakis link do youtube z tą piosenką!! Z góry ...
-
Szukam piosenki starej, prawdopodobnie o wojennej tematyce.Z tego co mogę zrozumieć z nagrania to tekst leci: "Niełatwe były jego drogi, minionych ...
-
Stara piosenka ok. 2000 rokuSłyszane jeszcze na kasecie. Jakoś rok 1999/2000. Klimat i głos bardzo w stylu Wind of hope Andru ...
-
kobiety w teldysku sprzątają biuro...Witam szukam teledysku, w którym kobiety ubrane w różowe koszulki i sprzątają biuro. Utwór śpiewa ...
-
Teledysk- pani prezydent USASzukam piosenki, w której teledysku pojawia się motyw pani prezydent USA. Jest to piosenka oczywiście ...
-
pomożecie znaleść tytuł piosenkimogę się mylić ale tekst chyba taki she's the girl singing in the dark tears dry ...
-
Piosenka z lat około '00 leciała kiedyś na Vivie 2 murzynkiCześć, szukam piosenki z okolicy 2000 roku, wykonują ją 2 raperki, taka spokojna wesoła i ...
-
Poszukuję charakterystycznej, zapomnianej piosenki w stylu opowiadaniaCześć. Kiedyś w okresie 2007 - 2015 w swojej składance miałem utwór, który bardzo mnie ...
-
Panny młode ponad miarę-muzykaWitam ,szukam utworu który się pojawia w programie 'Panny młode ponad miarę ...
-
To ostatnia niedziela - coverhej szukam covera piosenki "To ostatnia niedziela" w wykonaniu wokalistki. Śpiewa z lekkim efektem pogłosu, ...
-
Skrzypce w lesieRok temu widziałam na YouTube utwór na same skrzypce. Nie był to utwór z muzyki ...
-
Prośba o rozpoznanie piosenekSzukam tytułu bądź wykonawcy poniższych dwóch utworów. Niestety jeden utwór jest nagrany w nieco słabej ...
-
Nazwa utworuWitam Czy ktoś kojarzy nazwę kawałka z 12:14 ? Z góry dzięki za pomoc [youtu.be]
-
Francuska piosenka dla dzieciW zerówce, którą skończyłem 25 lat temu, miałem cotygodniowe zajęcia z języka francuskiego. Była to ...
-
Co to za utwór?Jaki utwór leci na filmiku znajdującym się pod tym linkiem? [wgrane.pl]
-
Co to jest za piosenki?Wykopałem sobie starą, uszkodzoną kasetę z Eurodance'm lub Italodance'm sam nawet nie wiem, ponieważ nie ...
-
Teledysk skandynawskiego artysty: snieg, meżczyzna i wilkiMuzyka była podstawiona pod krótki filmik norweskiego albo szwedzkiego artysty a piosenka rapera typu Bisz, ...
-
Dwie piosenki o Polskiej rzeczywistościJeżeli znacie tytuły to napiszcie.
-
"On My Way" z filmu Mitchellowie kontra maszyny coś mi przypominaHej, piosenka "On My Way" Alex Lahey z filmu "Mitchellowie kontra maszyny": [youtube.com] mocno mi przypomina inny ...
-
Oryginal Znany Ale.....Witam wszystkich , oryginalnie Laid Back Sunschie Regge a polska wersje slyszna w radiu wykonuje ...
-
Tytuł piosenki po teledysku Bardzo proszęOd dłuższego czasu szukam piosenki po teledysku. Dziewczyna, blondynka tańczy na parkiecie, chyba to jest ...
-
Fragment podobny do "I Love My People"Hej, fragment utworu "I Love My People" Eddy Wata zaczynający się w 31 sekundzie klipu: [youtu.be] ...