-
Kojarzy może ktoś tą nutkę z donate'a u tej Pani?Nutka odnaleziona- Benny Benassi-Every single day
-
Teledysk - piosenkarka z różowym paskiemNie pamiętam kompletnie piosenki, ale była ona popowa i w teledysku piosenkarka była ubrana chyba ...
-
Szukam teledysku/nazwy piosenki - chyba lata 90 - disco/soul/reggae - murzyni w dredach, pickup...chyba lata 90 - disco/soul/reggae - w teledysku murzyni w dredach jadący na aucie ...
-
Szukam utworu z filmiku/reklamy z FBCzy ktoś kojarzy utwór w tle z załączonego linku? [m.facebook.com]
-
Szukam szanty. Znam tylko kawałek tekstu.Usłyszałem tą piosenkę w pubie i zapamiętałem tylko "me stare kości, chwiejny krok". Jeśli ktoś ...
-
Popek jaki tytułwczoraj z kolega piłem i on puscil piosenke popke ale za cholere znalezc jej nie ...
-
Stary IDOL | IV Edycja | Tytuł piosenkiCześć, szukam piosenki rockowej z dość starego programu rozrywkowego IDOL. Konkretnie zaczyna się ona w 42,30 ...
-
Co to jest, słowa "We want to freedom", próbka/link[facebook.com] Do zamknięcia. To jest to Dreams - Fleetwood Mac (Lyrics) ([youtube.com]
-
Starszy utwór w stylu Reggae "Honey, I'm Home!"Ostatnio wpadł mi do głowy pewien utwór, którego słuchałem jakoś w 2007 wzwyż. Nie mogę ...
-
Znana piosenka z lat 80/90Witam, od dwóch dni chodzi za mną jedna piosenka i wiem, że prędzej czy później leciała ...
-
Szukam dawnej piosenki technoWitam, Poszukuję (tak mi się wydaje) dość starej piosenki techno.. Nie wiem czy to jest ...
-
Z radiaHej Poszukuje piosenki której aktualnie możemy wysłuchać w wielu stacjach radiowych. Prawdopobnie występuje w niej taki tekst ...
-
Piosenka z wrzutyCześć! 15-scie lat temu, gdy istniała jeszcze wrzuta, ściągnęłam piosenkę i nagrałam ją na płytę. Płytę ...
-
Szukam piosenki z YouTube błagam o pomoc...Gatunek clubowe + techno dosyć szybki rytm. Teledysk to nic innego jak fioletowo różowe tło na ...
-
Manieczki TranceCzy ktoś może zna tytuły tych utworów ??
-
Tytuł piosenki z tej relacji z meczu[vod.tvp.pl] Rozpoznaje ktoś piosenkę z 01:06:35 tej relacji?
-
Nutka z radio partyHejka jakiś czas temu leciało na radio party. ktoś kojarzy? Wiem, że tytuł to Stay ...
-
co to za piosenkacześć co to za piosenka z 1:22min z góry dzięki [youtube.com]
-
Polski hip-hop z muchą sprzed 10 latSzukam tytułu polskiej piosenki hiphopowej sprzed co najmniej 10 lat. W piosence artysta udaje dźwięki ...
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] prosze o tytuł czas od 6.00
-
muzyka klubowa pilne[youtube.com] proszę o tytuł czas od 4.40
-
Może ktoś zna tę nutkę? PILNEPomoże ktoś w ustaleniu wykonawcy lub tytułu tej nutki?
-
Odsłuchaj plikDokładnie chodzi mi o piosenkę którą śpiewa mężczyzna
-
kto to spiewateledysk z blondynem w okularach i czarnoskorym raperem.jest to cover.jest taki fragment,dziewczyna jezdzi na bagazniku ...
-
Jaki tytuł ma ta piosenkaBardzo proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tej piosenki, szukam wszędzie w Internecie i przesłuchuje piosenek ...