-
Teledysk z dziewczyną w zakolanówkachPoszukuję piosenki, gdzie na teledysku dziewczyna tańczy w wysokich czarnych zakolanówkach. Teledysk jest jakby czarno ...
-
Nagranie z ulicznego występu gdzieś we Włoszech - tylko co to jest? :)Mam tylko ten krótki fragment, piękny utwór wykonany na skrzypcach, ktoś zna? [files.fm]
-
Piosenka w duecieWitajcie. W latach 2005-2007 często leciała w radio (m.in. Radio Zet) ale nie wiem czy ...
-
Nazwa zespołu lub tytuł piosenkiWitam, szukam nazwy zespołu lub tytułu konkretnie utworu z tego filmiku. Interesujący mnie kawałek zaczyna ...
-
Take me home, country roads cover. Nie daje mi to spokojuKiedyś słyszałem najprawdopodobniej w radio piosenkę. John Denver - Take Me Home, Country Roads w wykonaniu ...
-
teledysk z "kasetą szaleństwa". czy ktoś pamięta?witam, poszukuję teledysku, a w zasadzie piosenki. pamiętam niestety tylko o czym był teledysk. jeśli ktoś ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
kto to wykonuje?muzyka usłyszna w sklepie
-
Utwory z setuCześć. Prośba o rozpoznanie utworów z setu poniżej: [nuteczki.eu] Utwory zaczynają się od 20:08 i 23:03.
-
Inna wersja znanej piosenkiHej. Kiedyś miałem piosenkę zatytułowaną Tori Amos - A Sorta Fairytale. Zechciałem dziś do niej ...
-
Tytuł utworu z filmiku[coub.com] Poproszę tytuł utworu z tego filmiku
-
Czy ktoś jest w stanie rozpoznać, co to za fajna melodia?Czy ktoś jest w stanie rozpoznać, co to za fajna melodia w filmiku? Jest zarąbista, a ...
-
Hej może znacie tytuł[vm.tiktok.com]
-
Piosenki z galerii handlowej Manufaktura (prawdopodobnie IMS)szukam piosenek prawdopodobnie z radia ims granych w galerii handlowej manufaktura. prócz tej na nagraniu ...
-
Chcę poznać autora tekstu do filmu "W samo południe" który tu zamieszczam, tekst bardzo ładnyChcę poznać autora tekstu do filmu "W samo południe" który tu zamieszczam, tekst bardzo łądny, ...
-
Z tego samego secika ale inne tytuły czas 20:55 i26:23ten 26:23 kojarzy mi sie z jakims angielskim bitem ale ten 20:55 nie panimauj :D ...
-
zagubiony utwór z youtubeszukam teledysku w którym kobieta nakrywa swojego chłopaka na zdradzie, wyrzuca go z domu. W ...
-
Piosenka od 16:45 potrzebuje nazwyjak w tytule :) [youtube.com]
-
Co to za nuta ?Ktoś kojarzy ?
-
-
TELEDYSK facet przejechał na czerwonym świetle i ginie po czym jak duch obserwuje swoją i kochankeSZUKAM PIOSENKI W KTÓREJ FACET POKŁÓCIŁ SIĘ Z SWOJĄ KOBIETĄ PO CZYM WSIADŁ W AUTO ...
-
Film Antygona 2019 - utwór z pogrzebuGoogle nie ogarnął, chodzi mi o utwór, który trwa, gdy Polinejk podchodzi do trumny. Taki ...
-
Jaka to piosenka?Szukam piosenki bardzo przyjemnej dla ucha. Śpiewa kobieta ładnym głosem. Niestety zapamiętałem tylko słowa just ...
-
Piosenka raczej ma już minimum 10 lat, jedynie teledysk pamiętam :cNa 99% była po polsku; teledysk na początku dział się na polu; na początku była ...
-
Piosenka w stylu Candy girl-jesteś jak senWitam Szukam piosenki podobnej do candy girl-jesteś jak sen z lat 2007-2012 Czy ktoś coś kojarzy? ...