-
piosenka o nałogu alkoholowym ??? ciężka do zgadnięciaWitam ! Poszukuję utworu o nałogu alkoholowym, nie znam wykonawcy ani tytułu. Tekstu też za ...
-
Co to za utwór leci w tle[youtube.com] ktoś kojarzy tą piosenkę ?
-
Muzyka z szatni Wisły KrakówProszę o pomoc w odnalezieniu utworu do którego w szatni zatanczył zdenek ondrasek [mobile.twitter.com]
-
Tytul piosenkiSzukam piosenki w teledysku jest pokoj koloru niebieski pamietam motym jak suszarka wpada do wanny ...
-
Muzyka z filmuCo to jest za utwór: [youtube.com] ??
-
co to[youtube.com]
-
Włoski psychodeliczny utwór z wypowiadanymi szybko pojedynczymi słowami.Hej, będzie bardzo trudne. Szukam pewnego niszowego utworu który kiedyś randomowo podsunęła mi playlista na ...
-
Polski nowy PopPoszukuję utworu z załącznika. Nagrałem na szybko fragment z radia. Nagrywanie niestety osłabia sygnał stacji ...
-
Proszę o pomocWitam poszukuje piosenki z tego zwiastunu a dokładnie piosenki która zaczyna się około 2 min ...
-
Utwór z reklamy McDonald'sCo to za utwór w tle tej reklamy? [youtube.com]
-
Secik z weebową muzyką u DJ Ravine[youtube.com] Gdyby ktoś był w stanie znaleźć tytuł tracku co zaczyna się na 26:35 to byłbym ...
-
Cover "Dead Silence"Witam! Szukam covera utworu "Dead Silence" z horroru o tym samym tytule. Na 100% śpiewał mężczyzna. ...
-
Znana piosenka, melodia w opisieOstatnio gdzieś słyszałem, zagrałem to trochę za szybko. To co gram to takie chórki były ...
-
Wonderful Land - Czyja to wersja?Wonderful Land - Czyja to wersja?
-
Co to za piosenka? "Zabieram bagaż zawijam dzisiaj na trening dla mnie to motywacja by w swoim życiuJaki jest wykonawca i tytuł piosenki. Jej tekst to: "Zabieram bagaż zawijam dzisiaj na trening dla ...
-
Zagraniczny przebój z lat 70/80/90 z imieniem kobiety w refrenieWitam wszystkich. Pomóżcie, proszę. Szukam piosenki - przeboju z lat chyba 80 - lub ...
-
Piosenka z tekstem " LEGO"Cześć, piosenka jest nowa, bardziej klubowa chyba, w środku tekstu był tekst w refrenie kilkukrotnie ...
-
tytułmuzyki[youtube.com]
-
Muzyka tytułWitam. Poszukuje piosenkki z serialu miłość nad rozlewiskiem facet ja śpiewał chyba włoska bardzo piekna proszę ...
-
Piosenka z ReservedW Reserved w Białymstoku leciała koło 19 piosenka śpiewana przez kobietę. Wyłapałam coś w stylu ...
-
Zna ktoś ten utwór ?[youtube.com]
-
Raggadance - Everything Gonna be Ok , Everything Gonna be Allright (ref.)Witam slicznie , szukam piosenki , i odrazu zaznaczam ze to nie bedzie bob marley ...
-
Szukam Piosenki ReggaeWitam slicznie , szukam piosenki , i odrazu zaznaczam ze to nie bedzie bob marley ...
-
Dobry klasyczny rap[youtube.com] Poszukuje tego tracku, który leci w tle. Wiem, że instrumental jest od Dj day- four ...
-
Proszę o tytuł, popularne w klubach :)Jak wyżej, zna ktoś tytuł?