-
Co to za rockowa piosenka?Szukam rockowej piosenki, kiedyś usłyszałam ją na jakimś telefonie i mi się bardzo spodobała, niestety ...
-
Znajdzie mi ktoś utwór z 5 sekundowego urywka?w załączniku przesyłam 5 sekundowy urywek utworu który cały czas chodzi mi po głowie a ...
-
Nowa wersja polskiej piosenkiOstatnio w radio leci stara, polska piosenka w nowej aranżacji. Śpiewa kobieta z mężczyzną. Pani ...
-
PomocyJedyne co pamietam to że piosenka z "Kermit" w tytule stara remiksowana
-
Jaki tytulPiosenka hh sprzed kilkudziesięciu lat, pamiętam tylko kawałek tekstu: ,,...biały opad paraliżuje ruch miejskiego krwiobiegu..." ...
-
Polska piosenka. Przemoc domowa.Szukam tytułu polskiej piosenki. To co zapamiętałem z teledysku to było coś z przemocą domową. ...
-
Proszę o pomoc nazwa tej piosenkiPiosenka której szukam leci od początku tego filmiku 0:00 do 2:54 ktoś może zna nazwe ...
-
Jaka to pisenka w oryginale? 2:50[youtu.be]
-
Piosenka z filmikuSiemka. Poszukuję piosenki z filmiku na Facebooku. Żadna wyszukiwarka nie chce tego wyszukać. [m.facebook.com]
-
śląska piosenka rap z chórkami?Facet chodził w teledysku po polach w garniku, kojarzę w nim zboża i wódkę. Kojarzę ...
-
Śląska piosenka disco polo?Facet chodził w teledysku po polach w garniku, kojarzę w nim zboża i wódkę. Kojarzę ...
-
Poszukuję piosenki bardzo podobnej do utworu Enigmy - SadenessWitam.Poszukuję piosenki,która wyszła na przełomie roku1990- 1991.Utwór wyszedł zaraz niedługo po debiucie kultowej piosenki Michael ...
-
Szukam piosenki lata 70Szukam piosenki z lat 60/70, śpiewało 2 panów jeden starszy siwy pojawia się w teledysku ...
-
Co to za utwór?Co to za utwór w momencie 1.07.15? [youtube.com]
-
Basen paraPoszukuje piosenki anglojęzycznej gdzie w teledysku była taka historia,że dziewczyna i chłopak na początku kąpią ...
-
Piosenka lata 2011/2012Szukam piosenki która była popularna (lub wczesniej) w 2011 /2012 roku. W teledysku tanczyła i ...
-
Jaki to tyułWitam Szukam teledysku w którym muzyk wchodził po długich białych schodach. Był ubrany w ...
-
Witam:) Szukam nazwy wykonawcy lub tyt. piosenki.Piosenka jest z końca lat 80 lub początku 90. W teledysku wykonawca jest podobny do ...
-
Nutka retro ktos zna?[www42.zippyshare.com]
-
Młody chłopak jedzie ze znajomymi samochodemHej, szukam nutki i pamietam tylko pare fragmentów z teledysku. Spiewał to młody chłopak, nutka ...
-
Piosenki podobne do Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality[youtu.be] Szukam piosenki podobnej do tej, myślę że nie starszej niż 6-7 lat. Chodzi mi o ten ...
-
Stary kawałek z kaseta magnetofonowa w teledyskuHej, szukam kawałka lecz niestety nie pamiętam zbyt wiele . W klipie ludzie podawali sobie ...
-
Witam. Moze ktos wie co to za piosenka.Wykonywal ja prawdopodobnie Szczepanik, ale nie jestem pewny. Pamietam tylko slowa: "..jescze mi sie pozwalasz ...