-
stary trance ( lecial w 2009 roku w radioparty kanał vocal trance )Na poczatku była minuta z bassem, po tym jakieś dżwięki kobzy, miał bobiecy wokal, pamiętam ...
-
Potrzebuję tytuł piosenki pamiętam tylko teledyskSzukam piosenki w której teledysku starsza pani maluję obrazy i wspomina przeszłość jak poznała swoją ...
-
jakiś HandsUp z 2010/2011 rokuPamiętam że leciał w radiu rautemusik, na przemian był kobiecy i męski wokal (oba niemieckie) ...
-
Poszukuje tytułu piosenki artysty "Ghostemane"Tak jak w tytule, załącznik dodaje. Shazam mi nie odnajduje :(
-
Czołówka z programu CamerataChodzi za mną od lat, była też w wersji na gitarę, szukam tytułu/autora
-
Piosenka z instaWitam, szukam piosenki Śpiew ją chłopak ,, zum zum zum Uber zamawiam pędzę i wrum ...
-
Szukam oryginałuWitam, Czy ktos zna może oryginalny tytuł piosenki z filmiku? [m.youtube.com]
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu tego utworu?Witam czy jest ktos w stanie rozpoznać ten utwór prawdopodobnie jest to stara piosenka dziekuje ...
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenkiW załączniku zanuciłem
-
piosenka ze składankiJak w tytule, szukam piosenki z 1:18 :) [youtu.be] Z góry dziękuje za pomoc
-
Kto rozpozna ta piosenke stawiam piwoZrobilem remix jakies kilka lat temu i nie pamietam co to za piosenka czy ktos ...
-
Polski Rap HIP-HopDzień dobry ;-) Zwracam sie do was o pomoc w ustaleniu nazwy piosenki utworu polskiego rap ...
-
Two Steps From Hell jaki tytuł?Siema, pytanie do osób słuchających Epic Music :) mianowicie, kiedyś zasłyszałem muzykę Two Steps From Hell ...
-
refren z innej piosenki - https://youtu.be/t_eCNMMyL_YHEj. Refren kojarzy mi się z Jakąś inna piosneką i łązi mi to po głowie. ...
-
Pomocy!!! Skąd jest ten motyw muzyczny?Mam na końcu języka skąd znam ten pierwszy motyw muzyczny! Pomożecie? Myślałam że z Gwiezdnych ...
-
Muzyka z filmikuCześć, szukam nazwy kawałka z tego klipu :) [streamable.com] Z góry dzięki za pomoc.
-
JesieńWitam. Poszukuję piosenki o jesieni, nie mogę jej znaleźć na youtubie, choć w zeszłym roku ...
-
Rower, dominuje żółty, nucę :)Witam, Bardzo proszę o identyfikację teledysku, w którym dziewczyna jedzie na rowerze i nagle przychodzi tęgi ...
-
Italodance/Eurodance który krąży po sieci od prawie 20 latTak jak w tytule. Jeśli dobrze pamiętam to została ta piosenka użyta w mixie na ...
-
GorĄcy Teledysk !!!szukam Tego PÓŁ Życia !!!Cześć Wam Szukam teledysku/piosenki/nazwy piosenki Co pamietam ? Bodajże widziałem to na joemonster Teledysk latynoska sex bomba, ...
-
Nazwa piosenki wstawki 2:53Siemano, szukam nazwy piosenki ze wstawki mashupa mój kawałek podłogi dj matiano. Chodzi o 2:53min. ...
-
Zna ktoś tytuł lub chociaż wykonawcę?Ref. Jeszcze wczoraj było morze Ona wiatr Ona i wiatr Wczoraj jeszcze ci mówiła Że cię kocha Dzisiaj nic ...
-
Utwór z listy przebojów programu III P. Marka NiedźwieckiegoUtwór po angielsku. Pamiętam że Pan Marek tytułował ją po polsku : "Te wszystkie strachy" Czy ...
-
Słyszałem Nie DawnoW refrenie było ,,Starosta". Dalej nie pamiętam. Typ muzyki rap/trap. Pozdrawiam Natalia
-
Piosenka sanatoryjna 'coś tam miłości'Kiedyś w Kołobrzegu na ulicy był dancing i codziennie jakiś zespół śpiewał ..... Coś tam ...