-
Piosenka dark mesaja?Witam, szukam piosenki. Kiedyś gdzieś usłyszałem i chodzi po głowie. Nuta z klimatów klubowych jakby ...
-
Witam.Potrzebuję tytuł piosenki, para duchówWitam. Potrzebuję tytuł piosenki, w której koleś siedzi przy dziewczynie w szpitalu jej się wydaje że ...
-
Chodzi mi po głowie piosenka od kilku dniUsłyszałam cover piosenki i nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywała pomocy Wstawić link do ...
-
Szukam wykonawce dwóch melodii granych chyba na flecie i nazwę tych piosenek ( reszta w opisie pyt)pierwsza zaczyna się od 7minuty do 9;40 i druga od 9;40 do 10;35. Ktoś wie? [youtube.com]
-
Piosenka z filmikuPoszukuje piosenki z filmu, który wysyłam poniżej, z góry dziękuje za pomoc.
-
Szukam piosenkijest to piosenka nie wiem na moje oko 90-80 lata chłop to spiewał w wpadło ...
-
Teledysk na statku, dużo gwizdaniaHej! Czy ktoś może kojarzy teledysk w którym załoga statku i cały teledysk rozgrywa się na ...
-
Co to jest za piosenkaHej mam do was wielką prośbę co to jest za piosenka z tego filmiku: [youtube.com] Dokładnie chodzi ...
-
Piosenki świąteczne Ale Nie Kolędy!Coś typu "Las Christmas" i "All I want from Christmas is You" Takie jakieś które lecą ...
-
Tytuł piosenkiHejka mam pytanie jaki tytuł ma piosenka gdzie teledysk rozgrywa sie na pustyni i tańczą ...
-
Co to za nutkaSzukam utworu. Znam tylko fragment teledysku. Na 100% był to utwór rapowy/hip hopowy. Znajduje się ...
-
Piosenki z Wilka i ZającaPiosenki zaczynają się od 7:05 oraz 7:47, dziękuje za odpowiedzi. [youtube.com]
-
Co to za remixWitam mam pytanie ponieważ wczoraj było u mnie kino letnie i leciał fajny remix kawałka ...
-
Piosenka z dyskotekSiemka. Poszukuję utworu który był dosyć sławny w dawnych latach na dyskotekach lub na innego ...
-
gitarowy pociągZna ktoś gitarzyste który stworzył utwór gdzie partie gitarowe tworzą efekt jadącego pociągu ...
-
Jak sie nazywa ta muzyka? Potrzebuje jak najszybciej.Poszukuje tej muzyki jakiś czas, mam tylko taki fragment nagrany w samochodzie.
-
Narastający klubowy utwórBardzo długo się rozkręca (narasta) do wyczekiwanego "everybody" z sygnałem pociągu w tle. Tytuł może ...
-
Szukam piosenki od dłuższego czasu.Dzień dobry. Od dłuższego czasu szukam i szukam piosenki a znaleźć nie mogę. Już piszę ...
-
Czy ktoś kojarzy tę piosenkę?Piosenka z Radio AM. Czy ktoś kojarzy jaki jest jej tytuł?
-
Muzyka klubowa, piosenka z setaJakiś czas temu usłyszałam w secie piosenkę z gatunku muzyki klubowej, wokal - kobieta. Zapadła ...
-
AkordeonSzukam nutki w nurcie klubowym, grana w klubach. Tytuł world of harmoni albo coś w ...
-
Poszukuję piosenki po teledyskuAkcja teledysku rozgrywała się w bibliotece. Teledysk utrzymany w "bajkowym" klimacie. Wokalistka stylizowana na Alicję ...
-
Jak nazywa się pewien utwór?Utwór to typowe techno i ma taki rytm ty -ty - tyryry -ty -tyryry -ty ...
-
Szukam utworu po teledysku pomocyzapamiętałem że zespół grał na metalowej (tak mi się wydaje) szarej scenie która miła półokrągły ...
-
Piosenka z teledyskuCześć, nie mogę znaleźć piosenki. Nie pamiętam tytułu piosenki, ale na początku teledysku była dziewczyna ...