-
Motyw muzyczny z filmiku5:00-5.20 [youtube.com]
-
how many times i said no more how many times you supposed to break my heart before i say no moreSzukam piosenki, która w tekście ma: how many times i said no more how many ...
-
Piosenka grana dzisiaj o 22:10 w radiu wasze radio fm.Witam szukam piosenki co była grana o 22:10 w tym radiu, niestety nie ma w ...
-
Pomocy !Szukam piosenki Pop , Jazz ciężko jednoznacznie określić. Wykonawcą jest kobieta. W referenie ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
co to za piosenka? rozpoznaj po nuceniuleciała prawie rok temu z jednym z klubów na wakacjach (to był koniec września/początek paź) niestety ...
-
Co to za teledysk?Witam, czy ktoś może rozpoznać, co to za teledysk? Znalazłam go 10 lat temu w zakładce ...
-
Jaka to piosenkaWitajcie. Kilka dni temu usłyszałam piosenkę, która wpadła mi w ucho. Chciałam ją odnależć, ale ...
-
-
Muzyka z zapowiedzi Muzycznej Jedynki w Programie 1 Polskiego RadiaSzukam piosenki, która często pojawia się w zapowiedzi audycji Muzyczna Jedynka, miedzy innymi dzisiaj ...
-
Co to za piosenka?Jak w tytule, co to za piosenka?
-
Witam, kojarzy ktoś może nutke? Albo chociaz potrafi uslyszec ten tekst który jest na filmiku?Niestety mam tylko taki krótki urywek i ciężko jest cokolwiek wyłapać :( być może ktoś ...
-
Szukam po teledyskuW teledysku występowała ciemno włosa kobieta w czarnej sukni,momentami tańczyła najprawdopodobniej walca z mężczyzną w ...
-
Piosenka Z PamiĘtnikÓw Z WakacjiCZEŚĆ,SZUKAM PIOSENKI Z PAMIĘTNIKÓW Z WAKACJI :) WYSTĘPUJE ONA RACZEJ W PARU ODCINKACH I ŚPIEWA ...
-
Funky HouseSzukam piosenki z gatunku house/funky house, która w tekście ma: funky feeling when i look ...
-
SzłyszałemProszę o dodanie nowej kategorii Muzyka ze sklepów :). Dzisiaj w Martes Sport grała zarąbista piosenka ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Nieznana piosenka z kasety kupionej w Północnej AngliiCzy rozpoznaje ktoś tą piosenkę? Przepraszam za złą jakość, ale od momentu 2:10 brzmi całkiem ...
-
Utwór w stylu Gesaffelstein, Boys Noize?Utwór z filmiku bardzo przypomina mi utwory Gesaffelsteina i Boys Noize. Gdzieś go już słyszałem, może ...
-
Xxanaxx Give u the world- szukam "oryginału"Pamietam bardzo podobna piosenke max 88/89 rok. Refren byl wrecz identyczny, reszta juz niezbyt, szukalam ...
-
Mam kawalek piosenki ale zaden track id nie rozpoznajeW zalaczniku dodaje kawalek piosenki ktorej szukam.
-
Poszukuję wykonawcy/teledyskuWitam ! Poszukuję info nt teledysku, pamiętam, że był czarno-biały, w teledysku śpiewały 2 dziewczyny, ...
-
Ktoś pomoże ? ????Szukam piosenki Pop , Jazz ciężko jednoznacznie określić. Wykonawcą jest kobieta. W referenie występują chyba ...
-
Piosenka zespołu akcentSzukam piosenki, która ma w trakcie zawarte takie wersy słów : Najpiękniejsza dziewczyno Ty ma ...
-
Programator Polsat FilmByła super piosenka Keep running, keep running.... Co to mogło być?