-
Kto zna tą nutkę chodzi mi o pierwsze 14 sekund.Link do filmu na yt: [youtube.com]
-
Kojarzy ktoś nutke ?chodzi mi o nutke 1 z tego secika [youtube.com]
-
Muzyka z Reklamy KARMI - MROŻONA KAWA i Muzyka z kampani reklamowej VISA[youtu.be] [m.wirtualnemedia.pl]
-
Co to za nutaOstatnio popularny Hip-hop/rap często puszczany, zapamiętałem tylko ten fragment "Kwiaty dla mojej dziewczyny, jutro będę ...
-
shazam nie dał rady15.50 z tego układu tanecznego na yt :) [youtube.com] z góry dziękuję za pomoc
-
TytuWitam. Ace of Base- unspeakable. Jest jeszcze jedna ich piosenka pod tym samym klipem. Bardzo ...
-
Piosenka w wesołym miasteczkuWitam. Szukam tytułu włoskiej piosenki której akcja rozgrywa się w wesołym miasteczku. Pamiętam tylko teledysk. ...
-
Włoska piosenka6 albo 7 lat temu we Włoszech była taka dość popularna piosenka ale pamiętam z ...
-
HELLPPP:):):) Piosenka Z Radia FestWitam, Prosze pomozcie mi znalesc tytul i wykonawece tej piosenki plis;((((
-
Co to za piosenka, wykonawcy, tytuł.?Witajcie, będzie troszkę chaotyczne napisane ale tyle co wiem to: - polski utwór, spokojny, ballada, - okres ...
-
Jaka to piosenka?[youtube.com] 0:35 zaczyna sie ta piosenka
-
Rosyjska melodia?Ok,to będzie chyba ciężki orzech do zgryzienia,a więc poszukuję tytułu tej melodii,pochodzi z youtube,a konkretnie ...
-
RMF MAXXX PRZERYWNIKWitam Poszukuje piosenki która leci na RMF MAXXX jako przerywnik udało mi sie fragment piosenki nagrać ...
-
Show me hell? Żeński wokal w stylu trance? Jakiś remix electro?Fragment wycięty z filmiku z 2011 roku.
-
Szukam pewnego teledysku. [>2000r.]Poszukuję pewnego teledysku, pamiętam niestety tylko niektóre fragmenty z tego :/. Cały teledysk odbywał się ...
-
Love is blind?Hej, znalazłem na facebooku ten oto kawałek. Programy typu Shazam nie działają ale czuję że ...
-
Babe, babeCzesc, chodzi mi po glowie piosenka, ktora uslyszalam w radio Nakło, niestety stacja chyba nie ...
-
Tytuł piosenkiCo to jest za piosenka ? Teledysk przedstawia kobietę na białym tle z wężem we ...
-
Proszę o tytuł z nagraniaPiosenkę śpiewa kobieta. Udało mi się nagrać kilka sekund refrenu.
-
Mam talent polskaCzy może ktoś pamięta tytuł muzyki która była grana w programi mam talent polska , ...
-
Szukam piosenki z tego linku od 13 minutyjak w temacie [youtube.com]
-
Pomoże ktoś?Leciało w radiu i nie potrafie tego zidentyfikować. Ktoś kojarzy ? Z góry dzięki.
-
Bardzo specyficzny klip - będzie ciężko.Chodzi mi po głowie utwór, który dawno dawno temu widziałem na "Vivie". Praktycznie nie pamiętam ...
-
eska stare hitydzieweczyna spiewa w okularach taki rockowy kaeałek nagle pada deszcz na scenie jest bez okularów ...