-
SOAD - dość charakterystyczna piosenkaFragment leci mniej więcej tak: WRRR - muzyczka, muzyczka. CHRZĄK - muzyczka, muzyczka. WRRR - muzyczka, muzyczka. CHRZĄK - ...
-
Oh You Home Boys, This Ones for You jeśli dobrze to słyszęFragment wycięty ze starego filmiku z 2010 roku.
-
Jaka to piosenkaWitam poszukuje piosenki z tego zwiastunu ktora leci w tle : [m.youtube.com] Dziekuje za pomoc
-
Piosenka z polsatowskiego traileru; w refrenie powtarzane "Pina colada". Latynoskie brzmienie.Witajcie, szukam tej piosenki od ponad 10 lat i mój umysł zarejestrował coś takiego: - Oglądam ...
-
Stara, francuska piosenkahej hej, mam ogromną prośbę , szukam francuskiej piosenki, nie bardzo kojarzę , ale myślę, ...
-
tu tu ru tu turururu ru tu tu ru tu tu rururu ruposzukuję piosenki: śpiewa kobieta. Najpierw leci długo samo: tu tu ru tu turururu ru tu tu ...
-
Szukam piosenki na podstawie teledyskuHej. Kilkanaście lat temu widzialam pewien teledysk i niestety nigdy wiecej sie na niego nie ...
-
szukam piosenki, pamiętam teledyskw teledysku była dwójka dzieci, która się przyjaźniła, razem tańczyli itd. Dziewczynka wyjechała, ale na ...
-
Szukam muzyki z seta matsona.Potrzebuje muzyki z seta matsona, minuta która mnie interesuje to 17:25. Jeżeli komuś sie uda ...
-
Piosenka z saksofonem?Witam. Od dluzszego czasu szukam piosenki z mojego dziecinstwa. Slyszalem ja i widzialem teledysk w ...
-
Jak nazywa się piosenka śpiewana przez Julię Wieniawę na story?Proszę o pomoc ! Jak nazywa się piosenka śpiewana prze Julię Wieniawę na story. Ta ...
-
TeledyskChłopakowi porwali dziewczynę i on ją znajduje na koniec teledysku wśród jakichś garaży. Piosenka po ...
-
Kojarzy ktoś tą piosenkę?[youtu.be]
-
Piosenka z łodziHejka mam nietypową prośbe, ostatnio wędkując nad wisła przepływali panowie łodką z głosną muzyką, jako ...
-
Francuska taneczna piosenka z 2003Chodzi mi po glowie pewien utwor. Jest to taneczna piosenka z 2003 roku, wiem ze ...
-
Co To Jest Muzyka ?[youtube.com] od 1:28
-
Piosenka r&b/rapChodzi mi po głowie piosenka, wydaje mi się, że teledysk był w więzieniu, śpiewało ją ...
-
Piosenka w stylu hip hop, rapPiosenka ma w teledysku johnny`ego bravo. Refren to coś w stylu: jabadabadu... johnny bravo ...
-
Jaki tytuł piosenki?Hej, męczy mnie strasznie jedna piosenka. Jest ona raczej w miarę znana. Pamiętam tylko fragment ...
-
Szukam piosenki prosze o pomocPiosenke Wykonuje ciemnoskóra piosenkarka białym stroju w teledysku trzyma na smyczy inne kobiety piosenka +/- ...
-
co to za nuta?Usłyszana w Radiu 5 Ełk
-
Szukam tytułu i wokalistkiWitam, tak jak w tytule, język ukraiński/rosyjski, mam na PC od około 5 lat, w ...
-
Szukam polskiego teledysku RAPSiemka, poszukuję teledysku polskiego Rapu który rozpoczyna się od scen w restauracji z mężczyzną i ...
-
Ktoś coś ?[coub.com]