-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Piosenka, która leciała na vivie w 2008 roku, poszukiwana.Pamiętam, że za jakąś kobietą w blond długich włosach zdaje się na biało ubrana chodził ...
-
Co to za piosenka z linku ?Shazam nie pomaga w sprawie tej nuty. W tagach jest wpisany District - Drowsy ale ...
-
Piosenka z yt (hip hop)Witam. Czy ktoś z osób kojarzy piosenkę, a konkretnie jej tytuł? Sprawa jest o tyle trudna, ...
-
Jaka to piosenkaWitam, czy ktoś kojarzy ta piosenkę ?
-
Starsza piosenka z wciętą rozmowąHej ;) Szukam już od kilku dni może ktoś poratuje ;) Nie mam żadnej melodii tekstu piosenki ...
-
Co to za kawałek - start again?Co to za kawałeczek na początku i na końcu filmiku? Nie za bardzo potrafię zrozumieć ...
-
Wykonawca z charakterystycznym głosemTo ostatni utwór z kaset audio, których się pozbyłem. Śpiewa facet zachrypniętym głosem. Pierwsze skojarzenia ...
-
muzyka z radia, chyba hiszpańska lub portugalskaprzed refrenem jest gwizdanie ( I I I . . I I I . .) ...
-
muza z filmiku yt Ronnie Coleman3:30 [youtube.com]
-
Dwa dni temu chyba na esce leciała piosenka z dziewczyną na plaży w białej koronkowej narzutceWitam, nie wiem czy pisze w dobrym miejscu,ale nie mogę innego znaleźć. Proszę o pomoc ...
-
Co to za remix z rmf maxxx?Piosenka była grana 04.08.2020 o godzinie 22:24. Jest to niemal na pewno jakiś remix - ...
-
Utwór z konferencji fame mma do którego wychodzi niejaki Popek :)kochani chodzi konkretnie o pozycje 1:45:27 na filmie [youtube.com] Kawałek genialny ,ale ...
-
Szukam tytułu piosenki z nagrania!!Shazam nie rozpoznaje, męczę się dobre kilka miesięcy. Pomocy!
-
Główny utwór z Człowieka BiegunkiWitam, czy wie ktoś jak nazywa się utwór z Człowieka Biegunki, który często leci w ...
-
TeledyskWidziałem kiedyś taki teledysk jakiś chłopak tak ze 12 lat coś tam sobie miksował i ...
-
Teledysk z pierwszej osobyWitam poszukuje piosenki zagranicznej (czeski, rosyjski, słowacki) w ktorym facet wstaje zaklada lancuch na szyje ...
-
Teledysk w barze, motory, kobiety vs mężczyźniCześć! Poszukuję piosenki, do której pamiętam tylko urywki teledysku - blond wokalistka będąca w jakimś ...
-
muzyka z filmiku0:55 ? [youtube.com]
-
muza z filmiku piknik lotniczy dzień dziecka[youtube.com]
-
Lata 90te, euro reggaeSłyszałem to nie dawno w radiu Park
-
Co to za piosenka ?Mam nadzieję, że pytanie w dobrej kategorii, tzn. , że piosenka o którą mi chodzi ...
-
co to za piosenka na wstępie jest gra na flecie później kobieta śpiewa ma taki ciepły głosmęczy mnie ta piosenka od kilku dni i nie moge sobie przypomnieć kto to śpiewa ...
-
Szukam Piosenki Po TeledyskuPoszukuje pewnej piosenki. Nie za bardzo pamiętam słowa, jedynie pamiętam teledysk. W teledysku była blondynka ...
-
Czy ktoś kojarzy nutkę o tytule LIES?Kiedyś znalazłem nutkę z gatunku Trance (czy coś w tym stylu) tytuł to był na ...