-
Szukam utworu z gatunku houseCo to za utwór z gatunku house ? [www88.zippyshare.com]
-
Piosenka w klimacie lat 80-tych.Przedstawiam fragment nagrania mp3 zarejestrowanego na kasecie w 1989r. Pytanie, jak brzmi nazwa tego Girlsbandu?.
-
A ta piosenka ??[youtube.com]
-
Polska piosenka SaksofonCześć ! Ostatnio spotkałem się, ze starą Polską piosenką, gdzie w tle grał saksofon, a ...
-
Co to za piosenka?Siema, co to za piosenka w 1:52 ktoś wie? [youtube.com]
-
Gdzie znajdę tę piosenkęCześć, szukam piosenki o takich słowach: Love is poisob of my heart but I ...
-
co to za muzykacześć mam tu piosenkę natknąłem się na nią i cały czas myślę o niej ...
-
czarnoskóry na motocykluwitam.poszukuje teledysku.czarnoskory facet z długim dredami.ma skórzana kurtkę i czapkę skórzana.wiekszosc teledysku siedzi w pubie.ballada.prosze ...
-
"o dziadzia" "o dzia dzia"Pamiętam z tej piosenki tylko taki fragment "o dziadzia", nie wiem czy to są słowa ...
-
Melodia z początku filmu Sci-funa o kleszczu pod mikroskopem[youtu.be] 0:00
-
Jak się nazywa ta melodia[toteraz.pl] Od dawna szukam nazwy tego kawałka, może ktoś wie?
-
Co to za piosenka ?Co to była za piosenka co grali ją kiedyś w radiu w latach 00's lub ...
-
2 kawałki muzyczne zasłyszane w KownieWitam czy ktoś może jakimś cudem zna te kawałki? Załączam 2 nagrania po około 15 ...
-
Piosenka z Eska Rock TVCześć, szukam piosenki, leciała kiedyś na eska rock tv, było to w tym roku. W ...
-
Stare Ballady popowe i rockowe z XX wiekuczy wam interesuje temat muzyczny . wybieram ballady popowe i rockowe z radio ogolnopolskich i ...
-
piosenka ok. 2009 r.Witam. Szukam piosenki, datuje na ok. 2009 r., promenada, plaża, molo, osoba w stroju chyba ...
-
muzyka od 4:27 proszę[youtube.com]
-
szukam piosenkiwitam szukam Polskiej piosenki wykonuje ja Polski raper , ktory spiewa na piaskownicy siedząc ...
-
Czy ktos kojarzy ta piosenke ?Mam tylko urywek zgrany z video moze ktos wie co to za nutka ?
-
Motyw muzyczny programu satyrycznego z 1994r.Jest chórek, śpiewa Marian Opania. Piosenka z programu M. Wolskiego "Poradnia pozamałżeńska" emitowanego późnym wieczorem ...
-
Piosenka z teledysku YTSzukam nazwy teledysku, który był na YT. Mniej więcej była scena na samym początku, że ...
-
Klasyczna piosenka na fortepianPiosenka jest dość znana, pamiętam ją ze słuchu mniej więcej ale nie znam tytułu. Dołączam ...
-
Kto jest autorem tej piosenki??Witam, ktoś zna może wykonawcę tej piosenki?? [youtu.be]
-
Pomóż mi znaleźć piosenkę !Cześć wszystkim ! A kto wie o polskiej pieśni w połowie lat 60. (męski wokal)? To śpiewa ...
-
Czy ktoś z użytkowników rozpoznaje utwór z konca lat 80, początku lat 90 ?Cześć, już od kilku dobrych lat poszukuje wykonawce oraz tytuł utworu. Z zamieszczonego fragmentu, udało mi ...