-
Teledysk 2020 z małym białym psemSzukam piosenki z 2020 (może 2019) w którym dziewczyna trzyma białego psa. O podobnym wyglądzie [i.pinimg.com]
-
Co to za muzyka, która jest grana w tle reklamy?Co to za utwór w tle tej reklamy? [youtube.com]
-
Jaki to musical ?Nagrane w latach 80 z radia .Odczytane cytaty:I love you Madelyn, Madelyn if ...
-
Jak nazywał się ten teledysk z robotamiWiele nie pamiętam... Były tam duże roboty i ludzie co tańczyli na złomowisku. Tyle pamiętam, ...
-
Kto śpiewa czołówkę shopping queens królowe zakupówUsłyszałam ostatnio piosenkę czołówkę Śpiewała kobieta leciał fragment tekstu piosenki "coś tam shopping queen for ...
-
co to za piosenkaBardzo proszę co to za piosenka, leciała ona u Marcina Mroczka na instagramie.Link do filmiku ...
-
-
Może ktoś zna, w teledysku mercedesSzukam piosenki widziałam tylko urywek na parkingu podziemnym jedzie biały mercedes obok idzie facet bez ...
-
???? instastory tci_theclassyissue ????Poszukuję zacięcie piosenki z instastory "tci_theclassyissue". Dotarłem na tą stronkę po nieudanym wyszukiwaniu w apkach ...
-
Teledysk w tonie dzikiego zachodu (Rednex?)Cześć wszystkim! Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu nazwy zespołu/piosenki, do której teledysk był nagrany w ...
-
POMOCY piosenka - paradiseHejo (nw czy dobra kategoria bo to piosenka z radia) a więc poszukuje piosenki dosyć ...
-
Utwór italio disco z tvp2Ostatnio szukam utworu italio disco z programu dnia tvp2 jest dość fajny głos coś w ...
-
Pomocy blagamSiemka. Od tygodnia męczy mnie jeden utwór i za cholerne nie mogę nigdzie go znaleźć. ...
-
utwor z z kanalu BEZPLANUczesc, jak powyzej utwor z kanalu bez planu (Ostatni dzień wolności (oraz to, co nastąpiło ...
-
Piosenka powtarzającego się dnia.Cześć mam problem, jakoś kilka miesięcy temu słuchałem pewnej nutki, ale totalnie nie pamiętam tytułu ...
-
Proszę o pomoc jaka to piosenkiWitam wszystkich szukam jednej piosenki, której słuchałem w latach 2007/2008. Nie pamiętam tytułu, ale pamiętam, ...
-
utwor z z kanalu BEZPLANUczesc, jak powyzej utwor z kanalu bez planu (Ostatni dzień wolności (oraz to, co nastąpiło ...
-
Kojarzy ktoś tytuł?Kojarzy ktoś tytuł tego dzieła?
-
Kto wie jaka to nutatechno , trane -
-
Jaki jest tytuł muzyki od 7:32 ?[youtube.com]
-
Jak się nazywa piosenka z bajki mocnego mikeUsłyszałam ostatnio facet śpiewa oh baby coś tam coś tam głos przypomina franka sinatry lub ...
-
-
najprawdopodobniej o.s.t.r znam tylko angielska wstawke w tleOtoż piosenka to coś z hip hopu polskiego z dawnych lat (nie slucham już tego ...
-
Piosenka z prostym, banalnym tekstemPiosenka z prostym,tekstem i muzyką typu dance z lat 90's. W refrenie słychać ''Music Radio'' ...
-
Coś z Eurodance z lat dziewięćdziesiątych.Szukam tytułu tego nagrania. Coś w stylu dance reggae.