-
Pytanie za 100pktSzukam nazwy utworu lub podobnych zespołów grających w takim klimacie. Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie! [youtube.com]
-
Co to za piosenkaChciałbym sie dowiedzieć co to za piosenka w filmiki który jest poniżej w linku zaczynający ...
-
Stary kawałek z kasetyWitam, ktoś zna tytuł tego utworu? Trochę słabe nagranie, ba z kasety leciało. Z góry ...
-
Jak się nazywa piosenka z załączonego pliku (zagwizdane)?Zagwizdałem tyle ile pamietam
-
Co to za piosenka ?Piosenka stylowo i rytmicznie bardzo podobna do Alcazar - This is the world we live ...
-
Tytuł piosenki Energy mix z 11:55Poszukuje tytułu piosenki,remixu piosenki z 11:55 z tego mixu [youtube.com]
-
Utwór śpiewany po angielsku przez lovelasa w bezrękawniku z korzeniami greckimi, .ew to grekKtoś kojarzy? Uroda boysbandowa. Utwór pop/ elektronika. Kiedys byl grany często w Czwórce.
-
Co to za piosenka ?Niestety znam dosłownie tylko te kilka nutek z tego kawałka. Leciało to programie ImprEska na ...
-
Hiszpańska nuta gitarowa?Z góry dzieki jak ktos rozpozna, albo zna hiszpanski i bedzie mi w stanie chociaz ...
-
Brzydkie techno, rok 2004 :)Hej! Po raz kolejny wpadło mi do głowy coś, czego nie mogę nigdzie znaleźć.. tym razem ...
-
Szukam starej piosenki dosyć szybkiejSzukam piosenki, jedyne co pamiętam w niej to tekst, I need you i need you, potem ...
-
Utwór nieznanySzukam autora/nazwy utworu podanego w linku. Gdzieś go kiedyś słyszałem... [drive.google.com] Bardzo proszę o pomoc...
-
Szukam piosenki z lat 90Słuchajcie było kiedyś takie trio klijentek murzynek nie pamiętam tytułu piosenki ale kojarzę teledysk one ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka była grana w radiu gdzieś w latach 2012-2013. Śpiewała to kobieta. Melodia mniej więcej ...
-
Tytuł piosenkiSłuchajcie potrzebuje pomocy szukam piosenki którą śpiewa Polska wokalista która jest brała udział w talent ...
-
Szukam piosenkiStarej, wiem tylko, że w teledysku był pociąg, piosenka mi uciekła :(. Pomożecie?
-
Co to za piosenka?[facebook.com]
-
Szukam 'starej' piosenkiMniej więcej to brzmiało liwenliwiu, bo wtedy jeszcze nie umiałem angielskiego tak perfectly jak obecnie. ...
-
Normalnie O Tej Porze - Nazwa podkładuW piosence Kaliber 44 - "Normalnie O Tej Porze" jako podkład leci dość znana melodia, ...
-
Co to za piosenka?Ostatnio słyszałem ją na PoloTV i brzmiała ona mniej więcej tak: Ole, ole, jedzie Julian se ...
-
Kto, to śpiewał w oryginale?Kto, to śpiewał w oryginale, bo już kupę czasu szukam i nic. [youtu.be]
-
Tytuł utworu jedynie po teledyskuWitam, Chodzi mi po głowie teledysk pewnego DJ'a, nie potrafię jednak przypomnieć sb tytułu ani wykonawcy, ...
-
Jak nazywa się ta piosenka?Hej, bardzo zależy mi na znalezieniu piosenki, która jest w filmie u Naruciaka w tle ...
-
Nowa piosenka z radioSzukam tytułu nowej piosenki, którą ostatnio grają w radio. (Dziś leciała po 14, niestety nie ...
-
Proszę o info skąd znam tą melodięMoże i głupio, bo nagrałem sam siebie jak nucę, ale nie daje mi spokoju od ...