-
Piosenka rockowaDzień dobry, szukam piosenki która słuchałem dawno temu, ale już od bardzo długiego czasu nie ...
-
Miejska Lista Kto Pomoze ??[youtube.com] Hej kto mi pomoze odnaleźć podkład muzyczny od 50 sekundy prosze pomozcie a drugie ...
-
Wukonawca i tytułPiosenka podobna do say so, ale teledysk podobny do teledysków billie eilish. Piosenka nowa najprawdopodobniej ...
-
Utwór podobny do Crockett's Theme, zdarza się rzadko że leci w radiu, niezwiązany z Miami ViceKiedyś kiedyś znalazłem go w internecie dlatego że leciał w radiu. Jedyne co mam w ...
-
szukam piosenki z intra anime odcinkifacet śpiewa głos przypomina chestera bergintona z linkin park głos jak szarpi drut gatunek prawdopodobnie ...
-
Piosenka z wstawki do animeWitam, otóż poszukuję pewnej piosenki z intra w anime. Pochodzi ona z uploadów anime-odcinki.pl od użytkownika ...
-
Filmowa piosenka?Wydaje mi się, że to utwór z jakiegoś filmu, ale czasami grali go też kiedyś ...
-
Pomocy Anime KawaiiPomocy. Poszukuję piosenki chyba z anime. Nie pokażę żadnych słów Ale kojażę że była to dość ...
-
znam ktoś piosenki w podobnym stylu jak te ?Sikdope-Unicorn Bounce Tiesto- chemicals (twisterz remix)
-
Co to za piosenka od 2:40Rano wstałam bardzo wcześnie więc zaczęłam oglądać reżysera życia i znalazłam ten film. Ktoś wie ...
-
Szuuuukam piosenki od kilku dniSzukam piosenki.. Słuchałam jej w dzieciństwie, jakieś 15 lat temu, lata 2000-2005 ale możliwe, że ...
-
Nie śpię drugą noc z rzędu, pomóżcie mi znaleźć tą piosenkeKawałek prawdopodobnie zrobiony po latach 2000. Zespół kojarzy mi sie z the killers i innymi ...
-
Radio plus 12.06 ok 22Hej, pomóżcie piosenka ma w refrenie słowa chyba love sister love sister, jest w szybkim ...
-
pomóżcie!!!Well, jestem dzieckiem więc nie oceniajcie mnie. Szukam piosenki z przedstawienia na zakończenie roku szkolnego ...
-
Co to za tytuł?Kojarzy ktoś tą nutę? Wpada w ucho.
-
Pytanie o piosenkę ze słowami"When the weekend comes"Witam serdecznie. W ostatnią sobotę w radiu Trendy FM leciała taka piosenka, wumydaje mi się, że ...
-
piosenka z reklamy żywiecturururu... turutututu... turururu, Ą-Ą-Ą-ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
-
Zna ktoś tą piosenkę?Czy zna ktoś tytuł polskiej nuty rapowej z tym bitem ? : [youtube.com]
-
Co to za piosenka?brzmi jakoś tak. tu tururururu tutururururu turututturu turututturu, wiem że jest z lat 90s
-
Jaki to utwór?Pochodzi on z kasety Filmowe Przeboje (jakiejś przeróbki Rave & Dance Vol. 1).
-
Muzyka z filmu na YouTube - proszę o pomocSzukam podkładu muzycznego z tego filmu: [youtube.com] Jeśli ktokolwiek wie coś na temat tego, co ...
-
Muzyka z filmu Betonowe złoto 2020/ Betonrausch/ Rising HighSzukam tytułu bądź jakichkolwiek namiarów na muzykę z ww filmu, w klubie ''nocnym''- 01:09:00.
-
Eminem? Goodbye, goodbye, goodbyee?Witam, chodzi mi po głowie piosenka której nie moge zidentyfikować.. Nie wiem czemu ostatnie nutki ...
-
Brzmi jak muzyka z jakiejś gry lub filmu. Rozpoczyna się w 28 sekundzie filmiku.Niestety moje ulubione midomi i shazam poległy w tej kwestii. Sprawdzałem też soundtracka do tej ...
-
Nutka zaczyna się 45:50 można nazwe DNF @ Club Holidays, Orchowo (03.02.2018)Nutka minuta 45:50 można nazwe [youtu.be]