-
co to są za piosenkikto wykonuje te piosenki [youtu.be]
-
❗❗❗pilna Potrzebna Pomoc❗❗❗ Jaki TytuŁ MajĄ Te Piosenki W Tych Filmikach?☹☹☹BŁAGAM O POMOC JAKI TYTUŁ MAJĄ TE PIOSENKI? LINK DO FILMIKÓW PONIŻEJ [youtube.com] BŁAGAM ZAINTERESUJCIE SIĘ TYM❗ ...
-
Piosenka z filmiku GonciarzaCześć, pytanie o tytuł piosenki pojawiającej się od 4:27 do 4:32. W opisie jest jedynie ...
-
Muzyka dość epicka - zna ktoś tytuł?Cześć, Czy jest ktoś, kto zna nazwę nutki z MP3? Jest ona puszczana na meczach ...
-
Zna ktoś wykonawcę/tytułWycinek z jednego nagrania:
-
Co to za piosenka ?Piosenka jest chyba dosyć nowa, nie więcej niż 3-letnia. W refrenie jest tam coś po ...
-
Piosenka z filmiku na YTPoszukuje piosenki z filmiku na yt [youtube.com] 0:31 pomocy ;D
-
jaka to piosenka?Da rade jakoś to rozpoznać?
-
Jaka to piosenka w tle?Da radę jakoś rozpoznać tą piosenkę w tle? [youtube.com]
-
co to za piosenka?tak jak w temacie
-
Piosenka z coubaPoszukuje remixu piosenki Intergalactic, która znajduje się w poniższym coubie. Z góry dziękuje za pomoc. [coub.com]
-
Piosenka z jednego vine'a[youtube.com] 2:30 dokladnie filmik z ta starsza panią w samochodzie
-
Poszukuję polskiej piosenki...po krótkim fragmencie tekstu "disko blisko stacja shell". Piosenka polska śpiewana przez kobietę, wydaje mi ...
-
Muzyka You TubeWitam.Co to za utwór z filmiku z You Tube?Może ktoś wie?Chciałem zidentyfikować przez Tunatic i ...
-
Czy ktoś rozpoznaje ten remix?Wiem, że jakość jest słaba, ale to niestety najlepsza jaką posiadam. Czy ktoś kojarzy tą ...
-
Bajka 20 000 mil podmorskiej żeglugi z 2002 rokuCzy mógłby mi ktoś pomóc w znalezieniu pełnej wersji tego utworu? Nemo grał go w ...
-
Jaka to piosenka?Siemka. Ostatnio losowo włączyła mi się na spotify piosenka i była fajna, przypomniało mi się, ...
-
co to za nagraniemam ścieżkę dźwiękową i to w słabej jakości z lat młodości nie znam wykonawcy ani ...
-
Melodic Drum & BassCześć, szukam załączonej nutki. Z góry dziękuję.
-
barwy szczesciawitam jak nazywa się piosenka końcowa z barw szczęścia z odcinka 2262 .Bardzo proszę o ...
-
Aron Chuba Llama In My Living Roomwie ktoś czyj to remix piosenki sama felda summer zaczyna się na samym początku filmiku ...
-
Dwóch więźniów ucieka, biją kilofami przy torachWitam, Szukam teledysku z około 2005 roku. Piosenka anglojęzyczna. W teledysku dwóch grubszych, białych gości ...
-
Nutka albo składanka ze streama OverpowaSzukam tej nutki która leci w tle bądż całej składanki, z góry przepraszam za przekleństwa ...
-
Energiczna/poprockowa piosenka z ESKA sprzed kilku latHej! Szukam piosenki, która kilka lat wcześniej, może jaki 2018, leciała często w ESKA TV. Śpiewała ...
-
HEJ ITALO DISCOWCY pomóżcie plis...............!?. Ta melodia chodzi za mną od kilku lat.Naprawdę nikt nie zna takiego HITu z lat 80' Błagam pomóżcie, myślę, że dużo osób ...