-
Poszukuję tytułuzna ktoś ten utwór ?
-
Poszukuje piosenki (rap)Poszukuje piosenki tylko niestety jedyne co o niej wiem to tak: -Teledysk był animowany znaki szczególne ...
-
-
Polski rap "żyję dla Ciebie"Cześć. Przypominała mi się piękna polska piosenka, która kiedyś była w sieci (na Wrzucie i ...
-
Piosenka lata 70,80,90 POMOCYPamiętam tylko początek tej piosenki, nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ale jest to takie długie ...
-
Co to za piosenka: dzieci na pustyni znajdują radioHej, jak w tytule. Dwoje dzieci na pustyni znajduje radio , włącza i wtedy zaczyna ...
-
Pomoc o ustalenie tytułu/wykonawcySzukam juz kilka godzin, na zagranicznych forach cisza. Ostatnia nadzieja w was.
-
Co to za piosenkaco to za piosenka?
-
Piosenka z programu Eska Rock (TV, nie z radia :p ) czarno-biały teledyskTekstu nie pamiętam. Teledysk był czarno-biały, śpiewała kobieta i mężczyzna. On miał na twarzy tatuaż ...
-
Szukam juz tej piosenki od miesiąca POMOCYPamiętam tylko początek tej piosenki, nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ale jest to takie długie ...
-
Co to za melodia grana na początku filmiku[youtube.com]
-
Utwór z fimuKto wykobuje ten utwór w filmie Maksymalny Wyrok z Catherine Oxenberg załączam plik utworu. ...
-
co to za piosenka ?[youtube.com] 6:26 co to za nutka? ps. nie chodzi mi o ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka? [drive.google.com]
-
Co to za nutaZaczyna się od 2:29 coś w stylu BTS [youtu.be]
-
Nie jestem pewna słów przez co nie moge znaleźć tej piosneki.Ła łaa a a ła a a a a a I'm Breakin down breaknig down ...
-
szukam teledysku gdzie dziewczyny mszczą się na byłychteledysk zaczyna się jak laska w kapturze rozwiesza ogłoszenia ze zdjeciem swojego faceta, jest też ...
-
co to za cover piosenki jingle bells ?dzisiaj świąteczny wątek staje się pomieszany i poplątany dzisiaj mamy maj a nie grudzień zaczyna się ...
-
co to za świąteczny polski rapdrugi wątek jest pomieszany i poplątany. w radiu kujawy usłyszałam fajną piosenkę świąteczną po polsku ...
-
Muzyka w studiu lottoCześć, czy ktoś z was moi drodzy jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie jak ...
-
I'm Breakin down breaknig down down x2- Zna ktoś ?Słyszałam ja jako edit audio ale nmg jej teraz znaleść. Błagam 2 dni już ją szukam ...
-
utwór w stylu ATC, Mr. President, Venga BoysWitam, od lat nie mogę znaleźć pewnego utworu. Pamiętam go tylko z teledysku. Jest to ...
-
Pomocy nie da się znaleźć tej piosenkiWpadła mi piosenka z filmiku ale nie mogę jej znaleźć 7:23 [youtube.com]
-
francuski duet męskifrancuski duet męski nazwa jak dawny kompozytor
-
Rogucki Karaś - WitaminyCześć, Czy ktoś kojarzy, do czego jest podobna ta piosenka???!!