-
Audycja RP Starsze PiosenkiWitam :) Przyjaciele pomóżcie mi mam straszny problem, przesłuchałem pewną audycje Damo RP 25.06.16 jest ...
-
Jaki to wykonawca i tytuł piosenkiWitam, filmik z FB z tą piosnką. Programy do rozpoznawania nie dały rady [facebook.com] Piosenkę nagrałem na ...
-
Jak nazywa sie tytuł piosenki z reklamy . Płace visaOstatnii pojawia dosyc czesto krotki urwyek reklamy place Visa i tam fajna nutka w tle ...
-
Chodzi mi po głowie....Elo. Poszukuję starszej piosenki, z 15 lat co najmniej. piosenki coś z rodzaju starawej Komodo. ...
-
Szukam teledysku z Viva Tv o blond włosej tancerce arabskiej na przyjęciu w niebieskim bikini.Witam. Szukam tytułu teledysku z Viva Tv. Opowiadał on o blond włosej tancerce arabskiej/brzucha w ...
-
20letni kawałek techno dancenutka z przed 20 lat nagrana na kasete niestety nie pamietam skad i o jakim ...
-
Stara piosenka białoruska albo rosyjskaWitam, mam nagrany z wesela fragment piosenki, jest ona dosyć stara, śpiewana w języku białoruskim ...
-
Polska piosenkaDziewczyna na rowerze, wiezie wyciętego z tektury chłopaka, jesli dobrze pamietam. Ktoś kojarzy?
-
Like it like itPoszukuję utworu to byla muzyka klubowa.Wokal był kobiecy i w refrenie występowało I like it ...
-
"Oeooo oeeo nanaana" piosenka z lat 90Witam poszukuje piosenki prawdopodobnie z lat 90. Wokal śpiewała kobieta i zaczynał się tak "ooooeeoo ...
-
Czyj to remix kawałka Lady Gaga - Just DanceWitam mam pytanie w rmf maxxx zagrali kawałek Lady Gaga - Just Dance ale w ...
-
6 fragmentów do zidentyfikowaniaWitajcie, przygotowałem 6 pliczków, niestety nie mam pojęcia co to za artyści, jedynie wiem że ...
-
Poszukuję tytułuNa filmiku gość udaje że jedzie autem może ktoś rozpoznaje utwór Z góry dziękuję Pozdrawiam
-
titu tituKtoś coś?:D
-
Piosenka z filmu KochajWitam pomóżcie kto spiewa te piosenke w tle filmu polskiego Kochaj kiedy dziewczyny wracają z ...
-
Generał Italia - motyw muzycznyWitam mam pytanko czy ktos wie jak nazywa się ta "nutka" na początku a raczej ...
-
Bit z #hot16[youtube.com] Dokładnie chodzi o ten bit, cały dzień chodzi mi po głowie..
-
Piosenka z gwizdaniem w relfrenieSzukam piosenki nie popularnej śpiewaną przez męski młody głos z gwizdaniem w refrenie jest ona ...
-
-
Ktoś kojarzy nazwę tej nuty?Na YT widziałem wersję z tańczącymi kobietami, jedna robiła miny do kamery
-
Szukam piosenki o fragmencie "Waiting for your love, yes I've been waiting for your love..." '90Szukam piosenki wykonywanej przez kobietę(tak twierdzę po fragmencie, który mam nagrany na kasetę) Ostatni fragment ...
-
Melodia z pozytywkiWitam, U mojej babci była taka stara pozytywka(wiatrak z zegarem) która grała tą melodie- czy ...
-
Ambient/muzyka filmowa[youtu.be] 4:20
-
Ambient/muzyka filmowa cz.2[youtube.com] 11:30?