-
Co to za piosenkaDzień dobry. Szukam piosenki, która mnie "męczy". Mam ją w głowie ale nie pamiętam tytułu ...
-
Jakiś explosionSzukam już dłuższy czas, piosenka raczej niezbyt stara, żeński wokal, trochę przesterowany, linie melodyczną spróbowałem ...
-
Zapamiętany początek teledyskuCześć.Zwracam się z prośbą o rozpoznanie piosenki, z której pamiętam tylko początek teledysku. Facet jedzie ...
-
Piosenka Z "blue Sky" W TekścieChodzi mi o piosenkę, o której niestety nie wiem nic poza tym że jest stara, ...
-
Pytanie o piosenkeWitam od dawna poszukuje piosenki na pewno śpiewała to kobieta a refren był mister,mister,lata 80 ...
-
Identyfikacja radiowej piosenki z lat 90tychWitam. Okrutnie męczy mnie jedna piosenka z lat, wydaje mi się, 90tych. Główny motyw jest ...
-
Co to za piosenka ?Co to była za piosenka co kiedyś do niedawna około może jeszcze 5 lat temu ...
-
Czy ktoś zna tytuł? Bardzo lubiłam tą piosenkę ale zapomniałam tytułuPamiętam że teledysk zaczynał się jak para staruszkow siedzi w fotelach i pielęgniarka przynosi im ...
-
Czy ktoś może kojarzy tytuł?Witam, szukam pewniej piosenki, na pewno starej, pamiętam ją z dzieciństwa także myśle że gdzieś ...
-
Teledysk Z Narkotykami.Siemka, szukam piosenki po teledysku a mianowicie chodzi mi o grupkę chłopaków którzy ćpali na ...
-
Czarnoskóry mężczyzna w białym garniturze gra na białym pianinie w teledysku co to za piosenka?Witam, poszukuje piosenki w której czarnoskóry mężczyzna ubrany w biały elegancki garnitur(prawdopodobnie), jeżeli mnie pamięć ...
-
stare piosenki z odcinków wilka i zającakto wykonuje popcorn nie o to chodziło jean michel jarre [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com] [youtube.com]
-
Wykonawca i tytułCo to za nutka?
-
Jaki to Remix?Witam poszukuje już od dłuższego czasu ale bez skutku..... Poszukuję pewnego remixu utworu my my ...
-
Chicabana (cha cha)Jak w tytule. Chodzi mi o starą piosenkę w rytmie cha cha. Lata około 1920-1950może ...
-
Poszukuję utworuPoszukuję utworu o pieniadzach, śpiewa dziewczyna chyba hinduska. Teledysk jest przy budce fast food. W ...
-
Refren piosenki z lat 80Pamiętam tylko refren piosenki, leciał jakoś tak: shery, shery for, shery, shery. Proszę o tytuł i ...
-
jaka to piosenkakox piosenka
-
Teledyskwitam, szukam teledysku w którym tańczy jakaś baba w jakimś ciemnym pomieszczeniu, więcej nie pamiętam ...
-
Elektroniczna zagwostkaCześć, szukam piosenki myślę że pochodzi właśnie z lat 90 tych. Pamiętam że śpiewała kobieta ...
-
Piosenka z bajki Wilk i ZającSzukam tytułu i nazwy wersji polskiej zespołu. Jest to cover rosyjskiej piosenki " trawa u ...
-
Kojarzy ktoś tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
Meski spokojny głosWitam. Poszukuje starszej piosenki, którą wykonywał mężczyzna. Prawdopodobnie pochodzi z lat 90, ale mogę się ...
-
Teledysk/piosenka Horrorposzukuje piosenki i teledysku z koncowki lat 90 pamietam tylko ze w teledysku była jakmy ...
-
Famirex82 Kto wykonuje ten utwór.Witam, mam pytanie odnośnie nazwy zespołu wykonującego to nagranie. Jak sądzę pochodzi z lat dziewięćdziesiątych. ...