-
Muzyka z vinesWitam szukam utworu zaczynającego się od 58 sekundy: [youtu.be]
-
Nie pamiętam, co to była za piosenka...Cześć :) Mam dość ciężkie zadanie. Poszukuję piosenki, którą kiedyś dawno słuchałem i bardzo mi się ...
-
Muzyka w tle 8:20Zna ktoś piosenkęw tle w tym momencie co Naruciak mówi a w tle leci taka ...
-
Prosze o pomoc!!!!od dawna szukam tych dwóch utworów i nie mogę niestety znależć :((
-
Co to za piosenka w tle?Piłkarze się cieszą, a jaka piosenka leci w tle? [m.youtube.com]
-
Bass boostowana piosenka.Przyciszyć przed odtworzeniem.
-
Czy ktoś to znaSzukam piosenki z serialu ,, Zawód Policjant '' [youtube.com]
-
Co to za piosenka? (youtube)Poszukuję utworu który słychać w 5:42 oraz 12:40 . Link : [youtube.com]
-
co to za remix w tym filmiku?[youtu.be] rozpoznaję że to remix lady gaga - telephone ale nie mogę znaleźć. (jakby coś to ta ...
-
Klubowa nuta z EurotripWitam poszukuję piosenki z filmu Eurotrip. Jest to jakiś remix "Scotty doesn't know" na początku ...
-
Czy ktoś może mi podać tytuł tej pieśni ?[youtube.com] od 2.08 min (BĘDĘ WDZIĘCZNY)
-
Pierwszy sampel z utworuWitam. Chciałbym się dowiedzieć jaki jest tytuł pierwszego sampla z utworu niżej. Z góry dziękuję ...
-
I think i found??? Popowa piosenka, wokal damski.Witam, jakiś tydzień temu zasłyszałem w taksówce piosenkę, cały czas mi od tego czasu w ...
-
remix Flip ItKtoś zna może pierwszą nutkę? Flip It? [www27.zippyshare.com]
-
"Be Loved"?Szukam piosenki z muzyką elektroniczną, chyba to było techno z męskim wokalem. Jedyne co pamiętam ...
-
Jaka piosenka w tym filmikuMoglby ktos podac nazwe piosenki z tego filmiku od poczatku do 4:15. Bardzo zalezy mi [youtube.com]
-
BŁAGAM :C Jak nazywa się ta piosenka? (Leciała dzisiaj 19 czerwca na Radiu Park fm) ?Leciała o trzynastej czterdziesci ileś.... Szukam ją już od bardzo dawna .. ale kurww.... dlaczego w ...
-
Ktoś pomoże w rozpoznaniu tego fragmentu?Będę bardzo wdzięczna :)
-
Szukam teledyskuszukam teledysku gdzie bezdomny zjada palce a wczesniej w restauracji zamawia jedzenie
-
co to za muzyka?witam, co to za muzyja która leciała na muzycznym radiu wczoraj po 20 ?
-
Nazwa piosenki ?[soundcloud.com] htt ps://soundcloud.com/user-567389836/toto Szukam piosenki której nagrałem kawałek , wykonawca nazwa, rodzaj muzyki, cokolwiek Dziękuję za każdą ...
-
Pomóżcie Pierwsza PiosenkaMoże Ktoś zna Tytuł piosenki nr 1 Bardzo Bym Prosił o pomoc... [youtube.com]
-
Co to za piosenka (kawałek utworu)Proszę o szybką pomoc!
-
Muzyka jakby klasyczna z filmiku na ytWitam, szukam utworu z tego filmiku, a dokładniej 7:20 [youtube.com] Jeśli ktoś kojarzy ten piękny ...
-
Muzyka z filmiku YTCześć, poszukuję tytułu piosenki z tła w tym filmiku: [youtube.com] Z góry dzięki za pomoc ...