-
Na pewno nikt nie da rady mi pomóc...Od bardzo dawna chodzi za mną jeden utwór. Nie znam tekstu ani nic co mogłoby ...
-
Electric Love FestivalDzień dobry, Wie może ktoś co to za nutka od 16 sekundy? [facebook.com]
-
Szukam remixu[youtube.com] 22:55 - jest mi ktos w stanie pomoc i powiedziec z jakiego remixu jest ...
-
speed metalowy teledysk z lysym wokalistaspeed metalowy teledysk z lysym screamujacym wokalista, tancerka w czerwonej skorze i z odglosem silnika ...
-
Polski hip-hop, refren- kobieta śpiewa po angielsku, coś w stylu "I need to/you on and on and right?Nie jest to KęKę- I need you. Utwór jest z kategorii hip-hopu, rapu, zwrotki są ...
-
heavy metal,trance nie wiemKolejna nutka z youtuba [youtube.com]
-
Może zna ktoś piosenkę ze snapa od Dubiela?[snapers.net]
-
Czy ktoś wie co to za piosenkaHej szukam piosenki z zajęć zumby, jest po angielsku i w refrenie jest takie rozciągnięte ...
-
Warsaw Shore sezon 5, odcinek 9Witam, zna ktoś tytuł piosenki, która zaczyna się w 10:30 i kończy w 12:13? Słychać ...
-
piosenka ze snapchataKiedyś typek kolorowyvlog dodal snapa i w tle leciala piosenka dubstep jakis czy cos, znalazlam ...
-
Do jakiej piosenki podobna jest MARKUS P - Niebo mi dajSłuchając MARKUS P - Niebo mi daj melodia przypomniała mi inną znaną piosenkę ale nie ...
-
Muzyka DriftSzukam tytułu muzyki [img.jbzd.pl]
-
utwór z przed dwudzistu latWitam od 20 lat nie mogę zidentyfikować tego utworu, czy pomoże ktoś w znalezieniu nazwy ...
-
SZukam piosenki !!!!Szukam piosenki w ktorej spiewal ciemnoskóry koles w czerwonej czapce . Piosenka miala tytuł podobny ...
-
Bit Z Fragmentu Programu PalHajsTVod 1:20 ...może ktoś będzie wiedział :) [youtube.com]
-
fajny kawałekSzukam kawałka z 4 FUN Dance, który leciał w programie polski dance na sens. Pamiętam ...
-
Rock(Instrumentalny kawałek)?Cyzy ktoś zna ten kawalek z tego filmiku [youtube.com]
-
Techno,Trance.Czy ktoś znam nutkę z tego filmiku [youtube.com]
-
Jaka muzyka 2:30 minProszę o podanie tytulu piosenki albo link do muzyki w minucie 2:30 [youtube.com]
-
SzukamSzukam piosenki z lat 90 2000 dziewczyna w długim kozuchu i wielkie wieżowce w tle ...
-
co to za nuta[youtube.com]
-
Raczej cos w stylu dubstepu[youtube.com] potrzebuje tytulu muzyki od 1:55
-
Kawalek z setaPoszukuje ponizszej nuty. Wyciete z seta
-
Ktoś z was zna utwór w tlePomocy :)
-
Utwory z odcinków o Teksasie "Boso" W. Cejrowskiego.Witam! Bardzo zależy mi na poznaniu tytułów piosenek z wyżej wymienionego programu. Ktoś? Coś? :)