-
Co to za piosenkaOpel astra 1999 [youtube.com]
-
Polska piosenka z lat 1990-1996Witam, Poszukuję piosenki z dzieciństwa :) tekst który zapamiętałem to "każdej nocy i każdego dnia kiedy ...
-
Remix Floridy i Margaret do rozpoznaniaJak w tytule, potrzebuję nazw remixów obydwu piosenek ;) 00:00 - My house 01:10 - Cool me ...
-
-
Piosenka z imprezyMoże ktoś kojarzy co to za piosenka? Załączam plik. Niestety nie mogę wyłapać żadnego słowa ...
-
Jak sie nazywa RAP od 17.30 min ?? Pilnie[youtube.com] Jak sie nazywa RAP od 17.30 min
-
Piosenka w tle z youtube[youtube.com] Szukam tytułu muzyki w tle. Proszę o pomoc
-
[TTV] Kossakowski Inicjacja Odcinek 7 Sezon 1 S01E07Witam Poszukuje utworu z 7 odcinka 1 sezonu, jest to fragment między 17:12 a 17:28. Utwór ...
-
Ukraińska(?) piosenka, trzy dziewczyny w kosmosie w teledyskuNie jestem do końca pewnien czy to ukraińska, w teledysku 3 dziewczyny lecą statkiem kosmiczym, ...
-
poszukuje tytułuWydaję mi się że to dość stara piosenka, może lata 90. Śpiewana po angielsku najprawdopodobniej ...
-
Radio Zet Gold,,Gorączka Sobotniej Nocy"Spodobała mi się piosenka która leciała 25.06. o godzinie 20.40 w ,,Gorączce Sobotniej Nocy" Bogdana ...
-
Często leci w eska ;)załącznik z nagraniem .
-
Witam szukam teledyskuCześć. Chciałabym zapytać czy ktoś kojarzy może piosenkę w której teledysku był taki chłopak z ...
-
Pierwsze 7 sekund podobne do innej piosenkiPierwsze 7 sekund tej piosenki jest podobne do innej. Pamiętacie jakiej? Bo ja nie mogę ...
-
ciężka sprawaWitam. Poszukuję piosenki której teledysk widziałem nie tak dawno temu na YT jednak tytułu nie ...
-
Pozna ktoś po opisie?Na zajęciach artystycznych nauczyciel puścił nam kiedyś piosenkę, której treść dotyczyła dziewczyny, psychopatki. Śpiewała coś ...
-
Muzyka house, festiwal kolorówPoszukuję tych dwóch kawałków: - [www47.zippyshare.com] - [www68.zippyshare.com] Pierwsza to deep house, słyszałam słowa "shouldn't let you go, ...
-
Cięzka sprawaPoszukuje utworu, ktorego usłyszalem dzis na mieście, lecial w jakims aucie, jest to jakis popularny ...
-
Muzyka z filmikuWie ktoś może jak nazywa się nutka w tym filmiku w 1:33 ? [youtube.com]
-
PiosenkaCześć! Zna ktoś piosenkę z 1:14? :D [youtube.com]
-
Piosenka z przerywnika VivaWitam. Szukam piosenki której fragment leci w przerywniku nocnego programu viva Viva Dance, Viva Dance ...
-
Podobna piosenka Prosze o pomoc:)Witam! Szukam bardzo piosenki podobnej do tej , nie wiem jak dokładnie to opisać ale ...
-
Muzyka filmowa?W załączniku.
-
Ostatnia piosenka z Koncertu ŻyczeńWitam. Czy zna ktoś może tytuł ostatniej piosenki z Koncertu Życzeń, który był 19.06.2016 o ...
-
Muzyka z vinesWitam szukam utworu zaczynającego się od 58 sekundy: [youtu.be]