-
Piosenka z EurowizjiPotrzebuje nazwy piosenki: [youtube.com] z 2:21:41 do 2:21:42. Chodzi mi o tytuł co te ...
-
Muzyka ze spotu brytyjskiej linii lotniczej[youtube.com] Jak w temacie, chętnie poznałabym tytuł lub link do melodii w tle. Jest świetna, szukam ...
-
co to za piosenkaleciała ona w barwach szczęścia w 1475 odcinku od 21.55 min bardzo proszę o pomoc Barwy ...
-
Prosze o pomóc z znalezieniem piosenkiMam pewien problem. Próbuje odzszukać jednego utworu, ale tylko pamiętam teledysk. Był tramwaj który jechał ...
-
tytul? jakiś remix katty perry et[youtube.com] jakis remix katty perry 1:45 zaczyna sie.
-
Teledysk: był tam ślub w Las Vegas którego udzielał karzeł zrobiony na Elvis-a Presley-aWitam, słyszałem pewną piosenak w sklepie house. Troche w rokowym stylu. Jedyne co pamiętam to ...
-
Popularna nuta z radia ktora kazdy znaWitaj, piosenka bardzo czesto leci w radiu, jest popularna raz na jakis czas pojawia sie ...
-
bugattiDzień dobry Szukam tytułu piosenki francuskiej z lat koniec 60 początek 70 .Jedyne co pamiętam to ...
-
Opis piosenki przez filmikW filmie byl mężczyzna który ciągnął łódkę przez las potem do tej łódki włożył kobiete. ...
-
Muzyka z animowanym teledyskiem / samuraj / smokSzukam utworu który ma w teledysku animowanym: Jakiś samuraj walczy ze smokiem, jakaś kobieta. Wszystko ...
-
Piosenka klubowaSzukam piosenki którą ostatnio słyszałem w radiu nie pamiętam stacji oraz w klubie. Refren bardzo zapada ...
-
Polska 2006-2008Hej. Szukam starej, polskiej piosenki. Problem z jej znalezieniem jest ogromny:( przypomniało mi się dziś ...
-
Pilne! Muzyka z filmiku na youtube!chciałam się dowiedziec co to za piosenka od 1:06 :) próbowałam shazama i innych tego ...
-
utwory z tamtych lat każda sie liczyprosze wszystkie utwory z lat 90-80 podobne do modern talking lub inne każda piosenka sie ...
-
Piosenka ze snapa ReziegoPotrzebuję tytułu piosenki która leciała w aucie Reziego gdy nagrywał on swojego snapa Poniżej podaję ścieżke ...
-
Piosenka z Hit the Floor S03E03?Zna ktoś piosenkę, która została użyta w scenie miłosnej Jude i Zero (w szafie)? :) To ...
-
Piosenka z filmiku Ciocia LiestyleCo to za utwór 0:23? Będę bardzo wdzięczny za znalezienie tej piosenki ;) [youtu.be]
-
Pilne! Znam tylko teledyskCześć! Jednego dnia widziałam na "4fun Fit & Dance" pewien utwór. Był dość spokojny, rytmy ...
-
Mokre Kolanko #6:Cześć co to za piosenka? [youtu.be] Bardzo proszę o pomoc, wyjątkowo mi się spodobała. Chodzi o główny ...
-
III Rzesza z podkładem muzycznym.Pomóżcie proszę zidentyfikować muzykę z filmiku o III rzeszy. Oto link. [mobile.facebook.com]
-
nie pamietam!!!Taka piosenka fajna mi po glowie chodzi z lat 2000nych ale google nie rozpoznaje. Jedyne ...
-
Co to za piosenka/muzyka z filmiku Sarah Lezito?Witam, może ktoś zna tytuł podkładu muzycznego z tego filmiku? [youtube.com] Pozdrawiam ;)
-
Radio piekary: 17:24-17:28 (dzień dzisiejszy, środa 08.06.2016) jaka to piosenkaSzanowni, poszukuję piosenki mniej więcej w tej ramie czasowej. Nuta leciała na radiu piekary. Znajoma ...
-
Piosenka klubowaOstatnio w klubie usłyszałam tą nutkę, czy ktoś może wie jaki jest jej tytuł?
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?[www77.zippyshare.com] źródło: [youtube.com] 38:10