-
Znacie to?[m.youtube.com] szukam piosenki z tego filmiku
-
Piosenka z serialu TVPWitam, nie mogę odszyfrować co to za piosenka...
-
Piosenka w stylu starego tranceCześć, poszukuję piosenki z gry. Wiem, że jest to stare trance. Wiem wiem też, że ...
-
Piosenka ZagadkaBardzoo proszę o pomoc ( piosenka zaczyna sie w 7sekundzie jest nagrywana na dyktafon wiec ...
-
PiosenkaSzukam piosenki której teledysk krecony jest w studio chłopak i dziewczyna ( blondynka ) spiewają ...
-
Co to za piosenkamiała podobny głos do Lany del rey i było w niej słychać the best forever ...
-
Jaka piosenka leci w tle tego filmiku?Przejezdzalem z kolegą obok tego klubu i po kawalku tego filmiku nie moge skojarzyc co ...
-
Polskie (rap) covery znanych piosenekHejka, niedawno usłyszałam gdzieś kilka fragmentów piosenek i chciałam przesłuchać je u siebie ale nie ...
-
MTV Rocks All Night Session. Głos podobny do Florence and the MachineCześć. Poszukuję utworu z wokalem kobiecym ala Florence and the Machine. Wokalistka z teledysku miała ...
-
z jakiego utworu jest koncowy bittak jak w temacie ,czy wie moze ktos z jakiego utworu jest koncowy bit ktory ...
-
Szukam tytułu piosenkiZna toś może tytuł ? Próbowałem po tekście ale nie znalazłem...
-
Jaki jest tytuł ostatniej piosenki z tego remixu???Jaki jest tytuł oststniej piosenki z tego remixu? Resztę znalazłem ale z tą mam problem. ...
-
Szukam teledyskuWitam szukam teledysku i jedyne co z niego pamiętam to to że typ leży we ...
-
co to za piosenka z radia kolobrzeg?[www7.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www7.zippyshare.com]
-
Czy ktoś zna tytuł tego kawałka?Zaslyszany i nagrany w jednym ze sklepów, niestety shazaam nie dał rady
-
teledysk. dziewczyna w lesie rap polskiWitam szukam tytułu utworu którym w teledysku występuje dziewczyna (chyba blondynka w czapce z daszkiem(?) ...
-
Muzyka W tle z filmiku "Wjazd na chatę"Jak na górze, poszukuję nazwy piosnki z tła. Oto link: [youtube.com] Z góry dzięki
-
miłosna/romantyczna piosenka z końcówki lat 80Nie jestem w 100% pewny czy rzeczywiście z końcówki, być może i wcześniej.. Na pewno ...
-
Piosenka ze streamu na twitchuW streamie na twitchu pojawiła się piosenka, która mi spodobała, próbowałem shazamem niestety prowadzący stream ...
-
Muzyka z filmu KeithZaczyna się 1:00 [youtube.com] Muzyka: Tree Adams - Stalking Ta gitara (zwłaszcza to wysokie wejście) przywołuje mi a ...
-
Piosenka w sklepie C&AW sklepie C&A leciała w tym tygodniu pewna piosenka, którą teraz strasznie chcę znaleźć :P ...
-
Co to za polska piosenka?Dawno temu słyszałem w radiu, a ostatnio refren sobie przypomniałem... [www75.zippyshare.com]
-
Jutubowa lista kawałków #7[youtube.com] Kawałek przewija się właściwie przez cały film. [youtube.com] Motyw leci na samym początku. Nie wiem czy to ...
-
Jaki to tytuł?Piosenka śpiewana po francusku, śpiewa ją mężczyzna, piosenka coś jak do samochodu, starsza max 4 ...