-
co to za nutka pls 7:30 !!![youtube.com]
-
piosenka z radiaJak nazywają się piosenki które leciały w radiu rdn małopolska dnia 1.07.16 ok godz ...
-
https://www.facebook.com/ProvocativeWoman/videos/1064271323648989/Jaka to piosenka? [facebook.com]
-
cynis lub miniscisWitam serdecznie wszystkich uzytkownikow rozpoznajemy.pl od około 3 lat poszukuję utworu który kilka lat temu ...
-
Poszukuję tytułuCzy ktoś zna nazwę tego utworu z tego filmiku ? [facebook.com] Czy jest jakiś RMX czy ...
-
Co to za utwór (pojawił się w Top Gear oraz przed meczem Francja-Islandia EURO 2016)Czy ktoś z Was może rozpoznaje ten utwór? Pojawił się on w jednym ze specjalnych ...
-
starsza piosenka z dyskotekiSzukam piosenki,która kiedyś leciała na imprezach.Był to wokal kobiecy,piosenka szybka,rytmiczna.Zaczynała się od słów ''nobody..(you?)'' w ...
-
Soft-tronikWitam, czy ktoś pamięta jaki to był podkład muzyczny pod reklamę Soft-Tronik. Reklama sprzed 25-30 ...
-
Co ta za muzyczka ?Minuta 0:45 [youtube.com]
-
Enduromoto goes high piosenkiGłównie chodzi o piosenki od 2:38 do 6:28. Podaje link : [youtube.com] Wiem że ostatnia to ...
-
Lokator 1976Szukam utworu,który zawiera podobne dźwięki do tych z pierwszych 8 sekund tego: [youtube.com]
-
magic612Szukam tytułu utworu lecącego na początku tego filmiku. [youtube.com]
-
kali/firma identyfikacja utworu;)Poszukuje nuty w której kali rymuje "wyczuwam dym chyba miałem nosa topy marihuany głowę daje ...
-
Witam serdecznie! Proszę o pomoc kogoś kto zna się na muzyce techno.[youtube.com] filmik moze i nie koniecznie madry ale nie o to tutaj chodzi zeby go ocenian ...
-
Szukam tytułu i wykonawcyWitam. Dziś na początku wieczorynki w radiu 7 Mława była piosenka: ,,You want me always ...
-
Białe Róże - 2 odc. Czterej Pancerni i PiesWitam, w 2 odc. Czterech Pancernych w 40 minucie, jest odtworzony z gramofon utwór "Białe róże" ...
-
Rosyjska piosenkaPoszukuję piosenki, z której pamiętam jedynie teledysk. Była to piosenka (chyba) rosyjska, taka można powiedzieć ...
-
Piosenka ze slowami fire , beachMam pytanko, Nie wiem czy PoP/Soul to dobra kategoria no ale... Szukam piosenki (mozliwe ze jest ...
-
co to za piosenka? z M jak miłośćUtwór wykonywany na fortepianie-pianinie który od kilku odcinków pojawia się w serialu M jak miłość. ...
-
Szukam tytułuWitam. W radiu 7 Mława między godziną 20.00, a 20.30 była piosenka Bad Boys Blue. ...
-
Bardzo proszę o pomoc! Jaka to piosenka?Poszukuje piosenki, która na pewno ktoś z Was słyszał. Nie jest ona puszczana w popularnych ...
-
Powie mi ktoś co to za nuta ? :DZamiast mojego nucenia jest coś w stylu kontrabasu
-
Jaka to muzyka?[youtube.com]
-
CO TO ZA UTWÓR ? Proszę o pomocCo to za kawałek od 93:00 do 94:55. Szczególnie ten moment gdzie śpiewa ten koleś ...
-
Utwór z M jak miłośćUtwór wykonywany na fortepianie-pianinie który od kilku odcinków pojawia się w serialu M jak miłość. ...