-
Piosenka z zumbySzukam piosenki z zumby, która zaczyna się i kończy grą na ukulele, w środku są ...
-
Poszukiwany tytuł kawałka z mixu na yt[youtube.com] Szukam tytułu kawałka z 10:28. Bardzo mi zależy :)
-
Jaki to tytuł piosenki ?Siemka, mam problem. Poszukuje wykonawcy, a w zasadzie dwóch wykonawców. Pamiętam ich 2 teledyski (po ...
-
Muzyka z pierwszych 10 sekund[shinden.pl] Pierwsze 10 sekund w pierwszym odtwarzaczu "gdrive".
-
Bachata - nieznany mi kawałekCzy wie ktoś może co to za utwór? [youtube.com] PS: fajny por de tras :)
-
Warsaw Shore s4, odc10Witam. Poszukuję piosenki z w/w odcinka, zaczyna się w 40:45. Dorzucę link do Playera, o ...
-
Teledysk z żółtym kabrioletemSzukam popularnej piosenki w stylu pop z połowy poprzedniej dekady. Wykonywana chyba w duecie przez ...
-
Trap/Dubstepzna ktoś może tytuł i wykonawce tej nutki ?
-
Wielki GatsbyWitam. Jak nazywa się piosenka która leci w 27 minucie filmu? Z góry dzięki :)
-
Dosyć "stara" piosenka - 90s lub 00sŚpiewa na pewno mężczyzna, refren zaczyna się od "atyryty jeeeeeee juuuuuu" (coś w tym stylu ...
-
Piosenka z radiaJakies 2 tygodnie temu slyszalem w radiu ESKA, RMF FM albo ZET(nie jestem pewien w ...
-
Utwór/teledsyk z anteny czwórkiWitam. Z 2 lub 3 lata temu widziałam na czwórce (radio z wizją) teledysk do ...
-
Polska piosenka!!! Kobieta i skszypka!!!Dopomoc prosze znalesc penkne piosenka z radio znadwilii! Ladnie spiewa kobieta I muzykant gra solo na ...
-
Pilnie poszukuję wykonawcy i nazwy tego kawałkaCześć. Wpadło w ucho i nie chce wyjść - znacie to uczucie :) Poszukuję tego ...
-
Jaki jest tytuł utworu zaczynającego się w 4:30?Jaki jest tytuł utworu zaczynającego się w 4:30? [youtube.com]
-
Przednia muzyka gitarowa 2 linkiWitam, co to za piosenki - ich tytuł lub wykonawca - na filmikach: [youtube.com] oraz [youtube.com] - ...
-
Co to za piosenka ? lata 80 90 ze starej kasety omegaprosze o podanie tytułu piosenki ,fragment zagrany na keyboardzie
-
Piosenka z Radio EskaChodzi o piosenke czesto slyszaną w radio Eska, spiewa tam kobieta, a refren jest grany ...
-
Jaka piosenka leciała w radio rmf maxxxprosze mi powiedzieć jaka piosenka leciała w radiu rmf maxx wczoraj (sobota ...
-
Dziewczyna z Portugalii.Szukam utworu disco polo, w którym wokalista śpiewa "dziewczyno z Portugalii". To jedyne słowa jakie ...
-
HeeeeelpWitam szukam piosenki, którą kiedyś słyszałem, a nawet widziałem teledysk. Pamiętam tylko owy clip, mianowicie ...
-
Muzyka z minuty 8:11Szukam tej piosenki minuta 8:11 [youtube.com]
-
Piosenka z linkuMoże ktoś ją zna choć wydaje mi się jak jej słucham że jest w języku ...
-
Piosenka House of Cards S04E02Na spotkaniu tych starszych pań (rozmowa o finansowaniu kampanii przeciwniczki Francisa), zaraz po czołówce. Coś ...
-
Pomóżcie odnaleźć piosenkę kabaretową!!!Szukam piosenki kabaretowej w której refrenie śpiewają coś w rodzaju: BORYKITUKOMOTU OO OO i tak ...