-
Tytul piosenki w tle[youtube.com] Kto kojarzy prosze pisac :)
-
Nazwa Rapu Polskiego z Filmiku na Yt[youtube.com] od 0:53 do 1:03 Z Góry thx
-
Piosenka z przed lat ...Witam, mam ogromny problem ze znalezieniem piosenki, która kiedyś bardzo przypadła mi do gustu. Mianowicie ...
-
Łatwo nie będzie... Popularne klasyki "techno" lata 90's :D Może ktoś zabłysnieTym razem bez w stawek tylko na słowa, ale dosyć specyficzne. 1) techno z wokalem ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki z zajęź zumby. Wolna, romantyczna, śpiewa mężczyzna po hiszpańsku. Jedyne co zapamiętałam to ...
-
co to za piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
Sonic TripNagranie pochodzi z seta grupy Sonic Trip, podczas Mayday Polska w 2004r. Bardzo potrzebuje tytul utworu.
-
Co to za piosenki (remixy?) z poniższych filmików?1) [youtube.com] a) 0:00 b) 3:32 c) 7:01 2) [youtube.com] Oryginał znajduje się pod tym linkiem: [youtube.com] Ale niestety nie umiem znaleźć tego remixu.
-
Co to za piosenka?Witam! Nagrałem dość stary utwór , który trwa nieco ponad minutę. Prawdopodobnie jest to jakieś techno ...
-
Tytuł piosenkiWitam, szukałem dobry rok jedne piosenki cały czas w głowie od tego roku słyszę ją ...
-
co to za piosenka disco polo? prosze o pomoc[www16.zippyshare.com]
-
teledysk z wilkiemWitam,szukam teledysku na którym biegnie dziewczyna z wilkiem a w tle księzyc, nie pamiętam tytułu ...
-
Co to za piosenkaJaki jest tytuł tej pierwszej piosenki z tego filmiku [youtu.be]
-
Tytuł z seta z YouTubeElo, zna ktoś tytuł piosenki od 3 minuty? [youtube.com]
-
Edyta GórniakWitam, czy orientujecie sie Piosenka w wykonaniu Edyty Górniak o wojnie lub powstaniu bardzo za ...
-
Studio TVP Euro 2016 motyw w tleOd razu mówię, że nie chodzi tu o hymn euro 2016, tylko inny motyw, który ...
-
Poszukuję piosenkiWitam, poszukuję piosenki z pewnego mix'a. [youtube.com] Piosenka zaczyna się dokładnie 29:45 Bardzo proszę o pomoc, z góry ...
-
piosenka z filmiku (insta)Czy ktoś wie co to za nutka? zapewne jakiś remix, ale moze ktoś ją gdzieś ...
-
Pomożecie? Szukam urywków filmików z reklam , filmówWitam. Mam do Was nietypową prośbę. Robię klipki z materiałów video. Poszukuję w tej chwili materiałów ...
-
Co to za muzyka ? WOODSTOK[facebook.com]
-
co to za kawałek a pianinie?kto wie co to za kawałek? [youtube.com]
-
Clarity remix ale jaki?Hej ostatnio natrafiałam w sieci na fajny remix piosenki clarity zedda lecz nie potrafie nigdzie ...
-
Utwór elektroniczny z radia początek lat 80Utwór jest podobny do: Kraftwerk - Tour de France [youtube.com] oraz do utworu [wizzard-robotnick.mp3.wp.pl]
-
Melodia ze słowami "get up, don't stop"Poszukuję tytułu muzyki elektronicznej, w której zawarte są słowa "get up, don't stop" lub "get ...
-
Tytuł piosenki z reklamy radiopartyPoszukuję tytułu piosenki z tej oto reklamy z pierwszych sekund [youtube.com]