-
Utwór metalowy/rockowy w którym śpiewał Nullizmatyk (Nullo)Utwór był w jezyku angielskim.
-
proszę o pomoc w znalezieniu piosenkiposzukuje piosenki z filmiku u jednego chłopaka. link ponizej [instagram.com]
-
YouTubePróbuję sobie przypomnieć tytuł dubstepowej piosenki z bardzo charakterystycznym teledyskiem. W teledysku widać tylko wielkie ...
-
Szukam muzyki z teledyskuBędąc jeszcze w Bułgarii słyszałem w pewnym teledysku muzykę , niestety nie mogę jej rozszyfrować ...
-
Potrzebuję piosenek na wyjazdWitam jadę w niedzielę na kolonię i potrzbuję jakiś nutek ( najlepiej playlist i mixów) ...
-
jaka to piosenka? pomóżcie!Piosenkę pamiętam tylko z teledysku: biały facet w koszulce bez rękawów zostaje złapany przez trzy ...
-
Piosenka ze starej składanki na kaseciePoszukuję piosenki na której śpiewa kobieta i mężczyzna(mężczyzni). Refren śpiewa mężczyna, na koncu jest coś ...
-
Jaka to piosenka ?Link do odsłuchania [www94.wyslij-plik.pl] Z góry dzięki za odpowiedź :)
-
Nutka z mushupaSiemka, kojarzy ktoś 2 nutkę z tego filmiku . [youtube.com] ?
-
Tytuł to can i get a witnessTa melodia została odtworzona z mojej pamięci pochodzi z kawałka can i get a witness ...
-
Szukam piosenki z programu tvWitam wczoraj usłyszałam fragment piosenki w programie Bogate dzieciaki z Beverly Hills, nigdzie nie mogę ...
-
Muzyka z Eski!Poszukuje piosenki która leci czesto w esce taki spokojny utwór z 2016 roku spiewa koles ...
-
Co to za utwór?[youtube.com]
-
Krótki fragment[youtube.com] 3:23- 3:32 zna ktoś może nazwe tego kawałka?
-
Samba z turniejuZna ktoś tę piosenkę? Od tygodnia szukam i nie widzę efektów a bardzo mi sie ...
-
Muzyka Z Filmu Dilwalesiemanko prosiłbym o tytuł lub link do piosenki z filmu dilwale linka : [cda.pl] . ...
-
Piosenkarka amerykańska w stylu countryWitam szukam nazwy piosenki bądź wykonawce. Pamiętam tylko że była ona po angielsku w stylu ...
-
Piosenka podobna do Markus P - Niebo mi dajZna ktoś lub słyszał kiedyś piosenkę/i podobna/e do Markus P - Niebo mi daj: [youtube.com] ???
-
disco tropisc lloret de mar :)kompletnie nie moge ogarnąć jaka to piosenka byłem na wakacjach nagrałem filmik bardzo mi sie ...
-
Muzyka z głośnika w kibelku na stacji :)Witam. Jakby to komicznie nie brzmiało to siedziałem sobie na tronie na stacji benzynowej i ...
-
co to za nuta?[youtube.com] leci przez pierwsze 47 sekund
-
-
Poszukuje utworu z Eminem A.K.A. / Różne twarze EminemaPoszukuje instrumentalu z 1:20 [youtube.com] #Edit Prawie znalazłem, teraz potrzebuje Instrumental Wykonawca/Utwór - FIXION — Do You Ever Know [fast-mp3.org]
-
Nuta z Adioriverszukam nuty z 8:20 z filmiku [youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł? WAŻNE :)Czy jest ktoś w stanie pomóc ze znalezieniem tytułu piosenki? Wyczaiłem tylko takie słowa z tekstu ...