-
Nazwa Nutki :(Potrzebuję znaleźć nutkę w minucie 01:03 do 01:13 [youtube.com]
-
Muzyka filmowa z filmiku Pewdiepie[youtube.com] 3:25 - potrzebuję się dowiedzieć co do za muzyka i z jakiego filmu/gry. Nie mogę ...
-
orginal lub pierwotny utworpamiętam ze kiedyś słyszałem te nutki na fortepianie jednak nie kojarzę w jakiej piosence wiem ...
-
Pieśń z śwk odc 388Witam co to za pieśń ze świata według kiepskich odc 388? Dzisiaj był ten odcinek w polsacie ...
-
Tytuł piosenki z teledysku o Indianach.Zespół wykonujący tę piosenkę pochodzi z północy. Jest duże prawdopodobieństwo, że tekst piosenki również jest ...
-
Kawałek piosenki z filmiku na YouTubeMam tylko parę sekund. Wiem, że to nie wiele ale może ktoś zna. Próbowałem za ...
-
Muzyka ze SmerfówWitam, wie ktoś może gdzie znajdę tę melodię w lepszej jakości ??? [youtube.com]
-
Hej ;) wie ktoś może jak nazywa się piosenka z zwiastun Barw Szczęścia ?Hej ;) wie ktoś może jak nazywa się piosenka z zwiastun Barw Szczęścia ? głos ...
-
Contagion: I'm... A Zombie[youtube.com] Ktoś wie co to za muzyczka w intrze? :3
-
poszukiwany teledysk z MTV z połowy lat 90 pilot w samolocieMinęło już wiele lat, a cały czas bardzo dobrze pamiętam ten teledysk przedstawiający jakiegoś pilota ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=OADFROJdJ_k&feature=sharePiosenka w 8:20 Potrzebna na szybko :D [youtube.com]
-
Tytuł utworu z filmiku Fisiela, Electro/Progressive House[youtube.com] Chodzi o moment między 1:02 - 1:13
-
Trap/dubstepProszę o podanie tytułu i wykonawce kawałka tej nutki
-
Nieznany utwór z radia WnetKtoś wie jaki tytuł, zespół?
-
Radfo Fama SłupskSzukam piosenki z radia Fama Słupsk z godziny 12.30
-
Co to za muzyka?Jechałem dziś do pracy i obok w aucie grała jak stałem na światłach ....Pozwoliłem sobie ...
-
Utwór z gatunku house/danceSzukam nazwy tego utworu [ZS][www101.zippyshare.com]
-
Poszukuje kilka utworów do filmu :).Witam :D. Od dłuższego czasu montuje pewien film. Jednak mam problem. Nie mogę znaleźć pasujących utworów. Poszukuje utworu ...
-
Piosenka śpiewana częściowo po francusku a częściowo po angielskuWitam, postanowiłem zapytać tutaj, bo być może ktoś zna tytuł i/lub wykonawczynię. Jakiś czas temu ...
-
Co to za piosenka?Poszukuję tytułu piosenki (której melodię z refrenu zagwizdałem na nagraniu). Wykonała ją kobieta. Wydaje mi się że ...
-
szukam piosenki, pamiętam tylko teledyskszukam starej (raczej) francuskiej piosenki z lat 90. pamiętam że w teledysku było dużo ognia ...
-
co to za piosenka?[www16.zippyshare.com]
-
Polska Bialo CzerwoniWitam, szukam piosenek wlasnie w stylu jak jest mecz siatkarzy to kibice spiewaja wlasnie tak ...
-
Jaka muzyka tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=UASxGYY3lt8Muzyka zaczyna się od 00:03 aż do końca NA FILM NIE ZWRACAJCIE UWAGI. Dzięki jak ktoś ...
-
Tajemnicza piosenkaPiosenka w załączniku. Nie mam na jej temat żadnych innych informacji