-
Śmieszny teledysk z umięśnionym facetemNie tarzan boy, bo piosenka jest w miarę nowa (ale kilka lat może mieć).
-
Schizująca muzyka z męskim głosem, co chwilę jak by odliczałMuzyka dosyć taka schizująca, męski głos mówi coś po angielsku co chwilę mówiąc jakąś cyfrę. ...
-
Szukam smutnej piosenkiSzukam smutnej piosenki ale wiem tylko że jest w niej chyba ,,in my pictures ...
-
Tytuł filmu religijnegoPotrzebuję pilnie tytuł filmu religijnego. O tym filmie opowiadał w jednej ze swoich konferencji Ks. ...
-
Nie znam tytułuW teledysku byli mężczyźni, dość młodzi wszyscy około 20 lat, akcja teledysku działa się wewnątrz ...
-
co to za nuta?ktoś zna? lub z jakiego remixu? pamiętam że na tle byl napis ,, hola ...
-
teledysk kręcony na jakimś festiwaluSzukam piosenki gdzie teledysk był kręcony na jakimś festiwalu. Były jedynie zbliżenia na ludzi bawiących ...
-
czy ktos to znapiosenka leciała na dniach nowego tomysla zaczyna sie od 0:50 s [youtube.com]
-
Co to za nuty?part.19 02Jak w temacie,próbki ponumerowane(wystarczą 2 pierwsze cyfry)>Dzięki
-
Piosenki techno/elektroniczne z lat 2004-2006Podawajcie tytuły znanych Wam piosenek techno/elektronicznych, które powstały w latach 2004-2006 lub niewiele wcześniej :) ...
-
Poszukuje piosenkiWitam Poszukuje piosenki. Jest to polska piosenka, w refrenie coś było ze dziewczyna go nie chce, ...
-
co topiosenka od 0:50 s
-
Nie znany wykonawcaSzukam piosenki tylko pamiętam słowa"nie ze mną,została mi"śpiewa mężczyzna...Dziękuje
-
Piosenka hindi/romanian na topie w dyskotekachJak w tytule - czy kojarzy ktoś co teraz jest na czasie z rytmów dance ...
-
Muzyka w tleChodzi mi o piosenke ktora zaczyna sie w 1:09:00 [youtu.be] Programt do rozpoznawania muzyki znow ...
-
UFC Bad Blood - PreviewWitam, szukam tytułu utworu z 10:25'. [youtube.com] Z góry dzięki!
-
Sampel z Bezczel "Prawo ponad prawem"Ktoś wie jak się nazywa nuta z "intra"? Tutaj macie link: [youtu.be] 0:00-0:07
-
Multi - Niewiem. Pierwsze 6 sekund z klipu[youtube.com] Ten fragment chodzi mi po glowie od bardzo dawna, niestety nie umiem go skojarzyc. Moze ...
-
Kojarzy ktoś te melodie?Piosenka z taką melodią, śpiewa jakiś koleś :D
-
Porządny staroćCześć, nagrywaliśmy filmik, w tle leciało coś z moich plyt i po ich ponownym przesłuchaniu ...
-
Co to za MuzykaWitam ! Jest może ktoś w stanie podać tytuł tej muzyczki ?
-
Kazik Staszewski - teledysk z dziewczynami tańczącymi na stole.Dawno temu - w latach 90-tych widziałem program - wywiad z Kazikiem Staszewskim na końcu ...
-
Piosenka klubowa, radiowaChodzi mi po głowie ostatnio jedna piosenka. To takie coś elektroniczne bodajże, ale śpiewa tam ...
-
Jak się nazywa ta piosenka z mixu?Witam. Bardzo mi się spodobała 1 piosenka z mixu, jednak nie znam jej tytułu, słów ...
-
Muzyka z zapowiedzi Suits sezon 5 na Canal+Rozpoznaje może ktoś tytuł piosenki, która leci w tle? [youtu.be]