-
Miła spokojna piosenkaProszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego nagrania które dodałem. Dziękuję. :)
-
Jaki tytuł ma ta nutka?witam, wie ktos moze jaki tytul ma piosenka z tego seta [youtube.com] z 12;05? :D ...
-
prosze Was bardzo znana 40 minuta kuchenne rewolucje40 minuta tego odcinka [player.pl]
-
Muzyka z filmikuProszę o pomoc! Utwór krótki, shazam też nie wykrywa :( [youtube.com]
-
Tytuł piosenki, bardzo ważneOtóż szukam piosenki, bardzo możliwe, że rap/hip hop, z tego co wiem jest chyba dosyć ...
-
teledysk z VivySzukam teledysku z vivy. a tyle pamietam: facet w bialym garniturze idzie przez miasto w ...
-
Czy spotkał się ktoś z takimi kasetami?Chciałbym znaleźć jakieś tropy na temat kaset z których jedna z nich będzie w załączniku. ...
-
Zna ktoś tytuł muzyki?Zna ktoś tytuł muzyki z tego filmiku? [jbzd.pl]
-
Nutka z seta YourantaSiemka, szukam utworu z 7 min tego secika [www113.zippyshare.com]
-
Niemiecka piosenkaWitam, ostatnio byłem w niemczech i często leciała ta piosenka w radiu i dużo niemców ...
-
Znana piosenka - rap, klasykszukam piosenki, był to rap amerykański, oczywiście czarny :D bit na początku leciał tak: (od wyższych ...
-
na Trójce około 10;34Na Trójce. Pomiędzy utworami: 10:29 The Cookies - Fool 10:38 Jan Bo I Piotr Rogucki - Bananowy Dżem Powolny ...
-
Dance/KlubowaPoszukuje muzyki klubowej na poczatku piosenki leci tekst " pa praparapapapa pa paraparapapapa" i pozniej ...
-
Gwiazdka kopertówkaWitam. Poszukuję piosenki, która nie wiem czemu, utkwiła mi pod tym tytułem. Piosenka ma charakter ...
-
Muzyka z filmiku na YTWitam, poszukuję nazwy utworu wykorzystanego wykorzystanego w tym filmiku na YT (zaczyna się w 0:03) ...
-
Jaki to rodzaj muzyki ?Mianowicie chodzi mi o rodzaj muzyki, która została użyta w tych filmach. Jeśli to nie ...
-
Czy ktoś wie co to za remix piosenki Beyonce?[youtube.com]
-
Co to za piosenka? (rock alternatywny, coś w stylu My Bloody Valentine / Ride)W załączniku jest fragment, na którym mniej więcej słychać (nie wiem, czy w piosence jest ...
-
Znaleziona gdzie w interneciePosiadam fragment piosenki ktoś rozpoznaje jakiej ?
-
Kojarzy ktoś może bit ?Wie ktoś może jak nazywa się bit ? zaczyna się w 2:45 [youtube.com]
-
niemieckie piosenkiOstatnio bylam na wakacjach i na imprezie uslyszalam kilka piosenek których tekst leciał tak: 1.und ...
-
Pomocy !Witam szukam kawalka w ktorym polak nawijał ją po niemiecku ale były wstawki polskie ...
-
Szukam piosenki z refrenem podobnym melodycznie do Cutting Crew - Died In Your ArmsPiosenka śpiewana przez kobietę. Leciała dzisiaj (czyli 17.08.2016 ;) ) w radiu Park około 13:20. Z góry ...
-
Helax 93.7Czesc. Moze ktoa slicha tego radia... Niedawno zaczeli puszczac kawalek w stylu house... Z meskim wokalem ...
-
MelodiaJakiś czas temu natrafiłem na ten film - [m.youtube.com] Wpadła mi w ucho melodia z 15 ...