-
co to za utwór?[streamable.com]
-
Muzyka z radia ZetOstatnio w radiu puszczają tak jakby jingiel, mówią radio zet i chwilę przed tym jest ...
-
Piosenka z występu tanecznego w Superdzieciaku[youtube.com] jak w tytule - proszę o tytuł tej melodii :)
-
Muzyka Z RadiaKTOS ZNA TEN UTWOR BEDE WDZIECZNY POZDRAWIAM DOLANCZAM MP3
-
Muzyka Z Radia SilesiaCZY ZNA KTOS TA PIOSENKE GRALI JA W RADIU DOLANCZAM MP3 Z GORY WIELKIE DZIEKI
-
80' teledysk wygolona dziewczynaPoszukuję nazwy zespołu i piosenki. Teledysk puszczany w TV w latach 80'. Śpiewa dziewczyna z ...
-
Muzyka Z Serialu DexterWitam! Prosiłbym o tytuł muzyczki z serialu Dexter. Zaczyna się od 50:09 a tu link ...
-
Muzyka Klubowa, Elektroniczna Bardzo Znana Ostatnio Z Radiapróbka bitu w poniższym linku.
-
Because you're my darling...Because you're my darling ijee ijee - tak leciał tekst piosenki Jeżeli chodzi o rytm, tempo, ...
-
Hit radia. Hiszpanski chyba. Refren na na naJest to chyba jakis nieanglojezyczny utwor chyba hiszpanski. Jest to refren i albo nie ma ...
-
Refren - Alle Farben - Please Tell RosieCzy tylko mi refren tej piosenki myli się z inną, której właśnie nie pamiętam, a ...
-
Piosenka o tanim winie "Jabolu"Szukam piosenki o jabolu którą kiedyś słyszałem, utrzymana buła w spokojnych rytmach, a w refrenie ...
-
Zamęczy mnieSłyszałam w klubie, taneczna, rytmiczna, jakby motyw żydowski może grecki, super, super podkład jakby house, ...
-
Piosenka usłyszana w sklepie HouseNie pamiętam zbyt wiele szczegółów ale może ktoś skojarzy. Piosenkę usłyszałam dzisiaj w House. Jest ...
-
Jak nazywa się ten remix?[youtube.com]
-
Muzyka z H&M centrum handlowe magnolia we wrocławiuSłyszałam super utwór 21.08.2016 w H&M, niestety był cicho i cięzko było uchwycic jakiekolwiek słowa. ...
-
Znacie taką piosnkę ?Znacie może piosnkę, gdzie w teledysku grupa nastolatków usieka przed ludźmi z świecącymi oczami do ...
-
Piosenka zawierająca słowausłyszałam dziś w New Yorkerze piosenkę, była wolna i jeśli dobrze pamiętam śpiewała dziewczyna,a refren ...
-
Piosenka z oddshot.Cześć, szukam nazwy piosenki z 4:48 [youtube.com] Z góry dzięki
-
Jaka to piosenkaSzukam piosenki (polski rap), w której jest tekst "tico to za mało seicento to za ...
-
Program Astronarium - Proszę o identyfikacjęCześć, Poszukuję utworu a właściwie Soundtrack'u z programu dokumentalnego Astronarium, w każdym odcinku na początku leci ...
-
Poszukuje muzyki z intra.Zna ktos tytuł utworu z intra wydaje mi sie ze juz gdzies to slyszalem. prosze ...
-
Cookie Dingler - Femme Liberee, polska wersja[youtube.com] Szukam polskiej wersji tej piosenki, niekoniecznie to jest cover ale melodia bardzo podobna
-
Chcę ponowić pytanie. Czy natknął się ktoś na takie kasety?Nie pamiętam niestety ani tytułu albumu, ani okładek. Jest to muzyka z lat 50's 60's ...