-
Czy ktoś jest w stanie rozpoznać muzykę?Jak w tytule
-
Nie znamZnalazłem ostatnio taki oto filmik. Nie to nie jest reklama. Wiem że takowa piosenka jest ...
-
muzyka z teledysku po angielsku w hiszpanii (pop/dance?)siemka szukam muzyki do teledysku - jest to dość nowa piosenka, bo leciała w tv. teledysk ...
-
bershka, wakacje 2016Poszukuję piosenki, którą usłyszałam właśnie w bershce. Nie mogę jej znaleźć nigdzie na internecie, nawet ...
-
Piosenka z lat 90Ostatnio przypomniałam sobie o piosence, którą uwielbiałam gdy byłam nastolatką. Piosenka pochodzi z lat 90, ...
-
Muzyka z reklamy SpriteWitam, chodzi mi o muzykę z tej reklamy [youtu.be] Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam ...
-
Muzyka z filmiku[youtube.com] chodzi mi od 1:09-1.20 i 5.50-6.03
-
Piosenka także z centrów handlowych[facebook.com] ZgłośSzukam piosenki!Witam, szukam piosenki, która jest w filmiku powyżej. W oryginale leci tekst: "You make me ...
-
Muzyka z klubustrasznie spodobała mi się piosenka z filmiku jednego kolegi z klubu próbowałam znaleźć ale nie ...
-
Znany utwór w tle[youtube.com] Witam, co to za utwór odtwarzany w tle przemówienia? Jest to dosyć znane ale za ...
-
czy ktoś zna tą hiszpańską piosenkę ?Witam, poszukuje piosenki z tego nagrania. Czy zna ktoś jej tytuł?
-
piosenka po hiszpańskuHejka, szukam piosenki śpiewanej przez mężczyznę po hiszpańsku w tytule i refrenie coś o pocałunku, ...
-
skad pochodzi pierwszy filmik z tego filmu? (calosc)[youtube.com]
-
Nutka od 5:03 https://www.youtube.com/watch?v=9iJbWE6M_4Uco to za nuta ludziska? [youtube.com]
-
Zbuntowana piosenka z pianinem i dziewczyną w glanachTa piosenka ma już kilka lat, na pewno z dziesięć. Pamiętam tylko urywki teledysku. Dziewczyna ...
-
Tytuł starej piosenkiKojarzy ktos taką dość starą piosenke, w której śpiewał bodajże taki ala chinczyk(?). W teledysku ...
-
Ktoś wie jaka to muzyka ? link YTChodzi mi dokładnie o muzyke w 0:26 sek filmu ! link do filmu : [youtube.com]
-
Muzyka z filmikuMam problem ze znalezieniem tej muzyki. [youtu.be] Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Muzyka w tym samym styluSzukam muzyki w stylu poniższej piosenki. Jednakże mam na myśli sam początek, tak do około ...
-
Co to za remix ?Witam zna ktoś dokładną nazwę tego remixu ?
-
Co to za utwor? [IMITACJA USTNA - NAGRANIE]Uslyszalem tą nutę wczoraj w przejeżdzającym samochodzie, myślę że jest dosyć nowa, z poprzedniego roku, ...
-
Tytuł piosenki z filmiku,Czy zna ktoś tytuł piosenki z tego filmiku? [vine.co]
-
Jaka muzyka na początku w tle???[youtube.com]
-
Bassjackers - crackin ???????? Pomocy remixWitam na filmiku sam początek jest trailer cs go i tu jest ta piosenka lecznicze ...