-
Poszukuje nazwy piosenkiWitam poszukuje nazwy tej oto piosenki na nagraniu , bede wdzieczny za podanie nazwy :-)
-
Muzyka z intra filmikuWitam serdecznie, Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś podał tytuł piosenki, który leci na początku tego filmu: ...
-
Omen Summer Event 2005Moje zadanie jest dosc trudne. Utworu tego nie rozpoznaja zadne programy typu Shazam. Do sedna... ...
-
Muzyka z nagraniaWitam! Czy ktoś zna odpowiedź? Wiem, że jest takie coś jak shazam, ale aktualnie nie mam internetu ...
-
Piosenka śpiewana przez mężczyznęWitam, Poszukuję piosenki śpiewanej przez mężczyznę, w tekście było prawdopodobnie "It so beautiful, it so ...
-
Jest to swietny bit tylko jak sie nazywa ??[kreskoweczki.pl] muzyka z tego filmiku od 6:30 czy wie ktos co to jest za ...
-
Muzyka z pokzaów lotniczych siaf 2016Witam, szukam muzyki która zaczynała pokazy lotnicze SIAF2016 w tym roku na słowacji. Energiczny, dynamiczny kawałek. Posiadam ...
-
Jak się nazywa ta piosenka z filmu na yt?Cześć dzisiaj sobie oglądałem taki filmik na yt i zaczęła grać mega przyjazna i spokojna ...
-
piosenka z tańczącą dziewczynąszukam teledysku w którym mały chłopiec próbuje zniszczyć pozytywkę ale przestrasza się baletnicy ale ucieka ...
-
Hejka co to za nutka? Proszę o pomoc.Albo chociaż proszę o pomoc co to za rodzaj
-
Remix piosenki Zedd ft.Foxes - Clarity oraz Dont You Worry Child :)Witam poszukuję tytułu dwóch remixów, niestety nie mogę znaleźć tytułów :( ktoś coś ? [youtube.com]
-
nowa piosenka, czasami w radio leciniedawno pojawiła sie nowa piosenka bazujaca na st elmo's fire johna parra, troche szybsza ale ...
-
Nuta clubowa[youtube.com] Poszukuję tej nutki z początku :) z góry dziękuję za pomoc :)
-
Technobase.fm mieszankaCzy wiedzą co to za kawałek piosenki grają często na radiu technobase.fm
-
rozpoznajecie może piosenke z 0:47 tego filmiku? :)[youtube.com]
-
Link Do Filmiku Z PiosenkĄUtwór rozpoczyna się 2:17 [youtube.com]
-
Co to za muzyka?Pomóżcie! Zna ktoś co to za track w podkładzie z reklamy kawy Costa??? Co to ...
-
kto rozpozna wykonawcę remixu Nico & Vinz - Am I Wrongod 0.48 do 1.08 [youtube.com]
-
-
Top model Sezon 6 Odc 2 piosenkaWitam ta piosenka leci dokładnie w 29 minucie, ona trwa tylko chwile nigdzie nie mogę ...
-
co to za nutkaniestety nie nagrałem dłuższej i lepszej wersji, ale chodzi mi o muzykę w tle. Chyba ...
-
Paint In BlackWitam. Czy ktoś jest w stanie podać mi link lub udostępnić "Paint In Black" w wykonaniu ...
-
Need For Speed Rivals SoundtrackWitam poszukuje piosenki,ktora slyszalem podczas grania w ta gre.Szukalem ja po wszystkich listach soundtrackow,ale o ...
-
Polska piosenka hip-hopowa z pianinemNiestety nie pamiętam słów ale w refrenie jakiś mężczyzna powtarza jakąś frazę parę razy, a ...
-
Ballada o Tolku Bananie - rock / punk viva rockTytuł mógł być nieco inny, ale chyba nawiązywał do Tolka Banana. Był teledysk, przynajmniej częściowo ...