-
Jaki jest oryginalny utwór z tego kabaretu? ( opera?)Jak ktoś wie jak się nazywa utwór w oryginale przerobiony w tym skeczu, niech da ...
-
Teksańska masakra piłą mechaniczną 2Cześć co to za utwór na sam koniec filmu jak już lecą napisy!
-
Klip z terenowym wozem strażackimNie pamiętam za wiele z samej piosenki ale kojarzę że w klipie bodajże grupka osób ...
-
Teledysk z kukłami i makieta ulicWitam poszukuje nazwy teledysku który bardzo dawno widziałem gdzieś w necie i nie pamiętam nawet ...
-
Znacie tytul tej piosenki?Jest to kawalek o straconej milosci & Dziewczynie. Pamietam tylko troszke.. Gosc rapowal, ze byl pijany, i ...
-
Bananowy DupstepCzęść! Piosenka której poszukuje przedstawia na początku teledysku mężczyzne który pisze coś na telefonie a ...
-
Muzyka z Projekt Lady WięcejZaczyna się od 9.28 słychać w tle pianino.Odcinek można znaleźć na tvnplayer Projekt Lady Więcej ...
-
Zna ktoś tą muzyke ?[youtube.com]
-
Proszę ! Szukam piosenki z Top Model sezon 3 odc 5 . Gdy dziewczyny wchodzą do Limuzyny .[player.pl] podaje link do tego odcinka bardzo prosze o pomoc :) może akurat ktoś ją zna ...
-
Jakieś serbskie ragga electro hip hopWie ktoś może co to za piosenka? Z góry dziękuje za odp [scontent-waw1-1.cdninstagram.com]
-
YtSiema poszukuję nutki z tego [youtube.com] Jedna z 1:23 , a druga z 1:48 ;) ...
-
Witam następna zagadka ale bardzo trudna język arabski.Nagranie z youtuba [youtube.com]
-
Muzyka Z Radia SilesiaCZY KTOS ZNA TE UTWORY BEDE WDZIECZNY DOLANCZAM MP3
-
Piosenka ze snapa calvina harrisaOstatnio Calvin Harris dodał filmik na snapa z taką piosenką w tle. Niestety shazam nie ...
-
Włoska piosenka może ktoś rozpoznaOd ponad dwóch lat chodzi mi po głowie włoska piosenka którą nuciłam jakieś 20 lat ...
-
Nutka z klubu OmenDo usunięcia
-
Muzyka gatunku trance/electro.Dobry wieczór :) Pilnie poszukuję nuty z załączonego filmiku. Za cholerę nigdzie nie mogę znaleźć. ...
-
Prisoners show[mamtalent.tvn.pl] tytul piosenki od 0,40? :) i 1.35
-
Kto zna ten utwór slyszany w 3 miejscach??Poszukuje tytułu i wykonawcy utworu z załącznika. Słyszałem go w filmikach na youtube oraz w ...
-
Czy ktoś może pomóc ? Może ktoś rozpozna.Cześć, mam gorącą prośbę ..nie mogę odnaleźć tytułu piosenki w pewnym filmiku. Nie pomagają nawet ...
-
Co to za piosenka ?[youtube.com] M jak miłość- co to za piosenka w 26:50 min ? pliss ...
-
Co to za remix ?Witam serdecznie poszukuje oto tego remixu piosenki "Put your ass in the air" kojarzy ktoś ...
-
Chillowy bit z filmikuWitam, poszukuję nazwy utworu z tego filmiku [facebook.com]
-
Poszukuje piosenki, fragment w opisie.Witam, załączam fragment piosenki, ogólnie pani śpiewa bardzo nie wyraźnie jest to piosenka typowo wakacyjna ...
-
Bułgarska lub RumuńskaWitam Poszukuję nazwy utworu który leciał w bułgarskiej telewizji. Śpiewała to pewna dziewczyna , nie wiem ...